بازاریابی اینترنتی

آموزش ایمیل مارکتینگ [ راهنمای مبتدی بازاریابی ایمیلی از ۰ تا ۱۰۰ ]

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی یکی از قدیمی ترین و در حین حال موثرترین روش های دیجیتال مارکتینگ است.
با استفاده از ایمیل مارکتینگ میتوانید مخاطب هدف را جذب لیست ایمیل خود کرده و او را با ارسال ایمیل های تبلیغاتی و آموزشی تبدیل به مشتری کسب و کارتان کنید.

بنابراین اگر می خواهید:

لیست ایمیل خود را ساخته و با ارسال ایمیل به مخاطبین هدف تان فروش محصولات و خدمات خود را به طرز شگفت آوری افزایش دهید این راهنما برای شماست.

در آموزش رایگان ایمیل مارکتینگ، شما را با تمام مراحل طراحی یک کمپین بازاریابی ایمیلی و سرویس های ایمیل مارکتینگ که به شما در ارسال ایمیل های تبلیغاتی کمک میکنند، آشنا خواهیم کرد تا در نهایت بتوانید با استفاده از این روش فروش خود را چندین برابر افزایش دهید.

در پایان این آموزش میتوانید:

با تکنیک و اصطلاحات مهم در ایمیل مارکتینگ آشنا شوید.

یک لیست ایمیل از مخاطبین هدف کسب و کارتان ایجاد کنید.

با بهینه سازی کمپین های ایمیل مارکتینگ تان، نرخ باز شدن و کلیکِ ایمیل های ارسالی را افزایش دهید.

در نهایت یاد میگیرید چطور با استفاده از بازاریابی ایمیلی، مخاطبین هدف کسب و کار خود را تبدیل به مشتری کرده و فروش تان را افزایش دهید.

خب اگر آماده اید شروع کنیم.

ایمیل مارکتینگ چیست؟

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی یک استراتژی بازاریابیِ بسیار موثر در حوزه دیجیتال است که با ارسال ایمیل های آموزشی یا ایمیل های تبلیغاتی و معرفی محصولات میتوان مخاطبین هدف کسب و کار را تبدیل به مشتری کرد.

با استفاده از بازاریابی ایمیلی میتوان بازدید کنندگان کسب و کار را به محصولات و خدمات خود علاقه مند کرده و سپس با ایجاد کمپین ایمیل مارکتینگ، به سرعت فروش خوبی را در کسب و کار تجربه کرد.

در نظر داشته باشید که یک کمپین بازاریابی ایمیلیِ موثر دارای اصولی است که باید آن را رعایت کنید.

به هیچ عنوان تصور نکنید ایمیل مارکتینگ یعنی ارسال ایمیل های انبوه و اسپمی که صرفا هدفش تبلیغ دائمی محصولات و خدمات شما باشد.

بازاریابی ایمیلی تنها به معنی ارسال پیام های تبلیغاتی و فروش محصولات و خدمات نیست، بلکه فرستادن هرگونه ایمیلی به منظور برقراری روابط با مشتریان و ایجاد اعتماد در آنها برای برند و کسب و کاری که دارید، ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی محسوب میشود.

به عنوان مثال، میتوانید خلاصه ای از مطالب جدیدی که در سایت یا وبلاگ خود منتشر کرده اید را برای اعضای گروه ایمیل خود ارسال کنید و یا یک سوال مشترک از همه آن ها پرسیده و این سوال را از طریق ایمیل برای آن ها ارسال کنید، یا حتی کدهای تخفیف به مناسبت های مختلف برای آن ها بفرستید.

ایمیل مارکتینگ چیست؟

همچنین میتوانید آخرین اخبار یا تغییرات مرتبط با کسب و کار خود را از طریق ایمیل برای آن ها ارسال کنید. همه این موارد در حوزه ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی قرار میگیرند.

اما متاسفانه بسیاری از افراد ایمیل مارکتینگ را با اسپم کردن inbox کاربران اشتباه میگیرند.

بمباران اینباکس ایمیل افراد با ارسال ایمیل های انبوه و تبلیغاتی نه تنها منجر به افزایش فروش تان نخواهد شد بلکه میتواند ضرر جبران ناپذیری به برند و کسب و کارتان بزند.

لذا لازم است تا در مورد ایمیل مارکتینگ یک سری قوانین بسیار مهم را به خاطر داشته باشید:

قوانین استفاده از ایمیل مارکتینگ چیست؟

مهمترین وظیفه ای که ایمیل مارکتینگ دارد این است که یک رابطه مستقیم و دوستانه با مشتریان یا مخاطبان خود برقرار کرده و بدین وسیله اعتماد آن ها را نسبت به برند و کسب و کار خود افزایش دهید.

پس قبل از هر چیز باید اجازه فرستادن ایمیل برای آن ها را داشته باشید. بدترین کار این است که با خریداری بانک های ایمیل انبوه شروع به فرستادن ایمیل به کاربرانی کنید که حتی روحشان هم خبردار نیست که چطور ایمیل شان را پیدا کرده اید.

به این روش نه تنها ایمیل هایی که میفرستید اسپم تلقی میشوند و اکثر مواقع به اینباکس نرفته و در داخل پوشه اسپم قرار خواهند گرفت، بلکه از طرف صاحب ایمیل هم نادیده گرفته خواهد شد.

برای همین اولین قانوین که باید رعایت کنید این است که اجازه بگیرید.

یعنی باید صاحب ایمیل با اختیار خودش آدرس ایمیل خود را در اختیار شما قرار دهد.

برای این کار روش های مختلفی وجود دارد، اما بهترین روش این است که از بازدید کنندگان و مخاطبان سایت خود بخواهید که در ازای دریافت یک فایل رایگان، ایمیل خود را در اختیار شما قرار دهند. ( در این مورد بیشتر توضیح خواهیم داد )

مزیت این کار این است که هم لیستی از ایمیل هایی دارید که افراد با اختیار خودشان آن را به شما میدهند و هم اینکه منتظر دریافت ایمیل از جانب شما هستند و از آن مهمتر این که به این روش یک لیست از ایمیل های هدفمند دارید، یعنی افرادی که به موضوع سایت یا کسب و کار شما علاقه مند هستند.

در حالیکه در بانک های ایمیل حتی اگر همه آن ایمیل ها واقعی و فعال هم باشند، معلوم نیست چه تعدادی از آن ها به خدمات یا موضوع سایت و کسب و کار شما علاقه داشته باشند.

در نتیجه احتمال فروش و درآمد زایی شما از آن بانک های ایمیل به مراتب پایین تر و حتی نزدیک به صفر خواهد بود.

دقت داشته باشید که بازدید کنندگانی که به این روش ایمیل شان را در اختیار شما قرار میدهند میتوانند هر زمانی که خواستند از لیست ایمیل تان انصراف داده و خارج شوند یا به اصطلاح unsubscribe شوند تا دیگر ایمیل های شما را دریافت نکنند.

پس تا زمانی که در لیست ایمیل تان حضور دارند به اختیار خودشان است.

قوانین ایمیل مارکتینگ

بعد از آنکه لیست ایمیل خود را ساختید به هیچ عنوان سعی نکنید تا ایمیل افراد را با فرستادن هرزنامه یا مطالب بی خود و بی ارزش یا تبلیغات دائمی اسپم کنید، چرا که با این کار باعث میشوید تا کم کم اعضای لیست ایمیل تان از آن انصراف داده و خارج شوند.

پس دومین قانون و مهمترین آن این است که به هیچ عنوان اعضای لیست ایمیل خود را اسپم نکنید.

از جمله مواردی که شامل اسپم میشود، فرستان تبلیغات مختلف و غیر مرتبط با موضوع سایت تان است.

همچنین اگر بخواهید هر روزِ هفته لیست ایمیل خود را با فرستادن ایمیل های مختلف بمباران کنید باز هم اسپم تلقی میشود.

بهترین روش این است که در هفته بین دو یا نهایت سه ایمیل ارسال کنید.

این ایمیل ها هم نباید صرفا جنبه تبلیغات یا معرفی محصولات تان را داشته باشند. میتوانید در کنار معرفی محصولات خود ارسال ایمیل های آموزشی یا ارائه هدایای رایگان را هم در نظر داشته باشید.

مهمترین هدف شما از ایمیل مارکتینگ قبل از آنکه ایجاد درآمد و فروش محصولات و خدمات باشد، باید برقراری ارتباط دوستانه و اعتماد سازی برای مخاطبانی باشد که در لیست ایمیل تان حضور دارند.

چرا باید از ایمیل مارکتینگ حتما در کمپین های بازاریابی خود استفاده کنید؟

ما در مورد اینکه بازاریابی ایمیلی چیست صحبت کردیم ولی مشخص نکردیم که چرا اصلا باید از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید؟

با وجود ظهور رسانه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و دیگر ابزارهای موجود، هنوز هم ارسال ایمیل مؤثرترین روش برای برند سازی، ایجاد علاقه مندی در مخاطب و تبدیل او به مشتری اصلی کسب و کارمان است.

دلایل زیادی وجود دارد که شما باید بازاریابی ایمیلی را یکی از اولویت های اصلی کمپین های خود قرار دهید، اما در اینجا به ۳ مورد مهم اشاره میکنیم:

۱. ایمیل هنوز هم کانال ارتباطی شماره ۱ در جهان است. آیا می دانید حداقل ۹۹٪ از افراد به صورت روزانه ایمیل خود را بررسی می کنند؟ چه افراد عادی و چه کسب و کارها و بیزنس های بزرگ هنوز هم از ایمیل برای مکاتبات خود استفاده مکینند.

۲. لیست ایمیل متعلق به شماست. در هر بستر رسانه اجتماعی، حساب شما (به همراه تمامی دنبال کنندگان تان و پست هایی که در آن رسانه ارسال کرده اید) ممکن است در هر زمان و به هر دلیلی و بدون اطلاع قبلی به حالت تعلیق درآمده یا حذف شود. با این حال، این موضوع در مورد لیست ایمیل صدق نمیکند.
هیچ کس نمی تواند لیست ایمیلی که متعلق به شماست را پاک کرده یا آن را از شما بگیرد. به همین خاطر کفته میشود که لیست ایمیل یکی از ارزشمند ترین دارایی های هر کسب و کار اینترنتی است.

۳. نرخ تبدیل و فروش محصولات با استفاده از ایمیل بسیار بالاتر است. بازاریابی ایمیلی دارای چیزی حدود ۴۳۰۰% نرخ بازگشت سرمایه است. این رقم بسیار بزرگی است که نمیتوان آن را از دیگر کانال های بازاریابی دیجیتال انتظار داشت.

چرا باید از ایمیل مارکتینگ استفاده کنید؟

مهمترین مزایای ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ مزایای بسیار زیادی دارد، البته در صورتی که قوانین مهم آن که در فوق به آن اشاره شد را رعایت کنید. از جمله مزایای ایمیل مارکتینگ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

کم هزینه بودن:

برخلاف بسیاری از روش های دیگر بازاریابی اینترنتی و یا تبلیغات به روش سنتی، ایمیل مارکتینگ نیاز به هزینه ای ندارد. به عنوان مثال نیاز به هزینه طراحی و چاپ نیست، نیازی به هزینه برای اجاره مکان های تبلیغاتی در سایت ها و یا اجاره فضا روی بیلبوردها نیست.

با استفاده از ایمیل مارکتینگ میتوانید با کمترین هزینه که آن هم تنها شامل سرویسی است که با آن ایمیل ها را ارسال میکنید، محصولات و خدمات و پیغام تبلیغاتی خود را به تعداد بسیار زیادی از افرادی که به کسب و کار شما علاقه مند هستند معرفی کنید.

در واقع این روش بازاریابی به شما کمک میکند تا با کمترین هزینه، بیشترین بازگشت سرمایه و فروش را برای کسب و کار خود شاهد باشید.

در واقع طبق آمار منتشر شده در سایت Litmus نسبت بازگشت سرمایه به هزینه ای که برای ایمیل مارکتینگ میکنید ۳۸ به یک است.

ایمیل مارکتینگ بهترین روش فروش آنلاین است.

هدفمند بودن:

همانطور که اشاره شد، کسانی که به کسب و کار شما علاقه دارند، با اختیار خود ایمیل شان را به شما میدهند تا از آخرین محصولات، خدمات و تخفیفات، اخبار و تغییرات و مسائل مرتبط با برندتان مطلع شوند.

زمانی که بازدید کننده و مخاطب، با اختیار خود، ایمیلش را در اختیارتان قرار میدهد، میدانید که این فرد به کسب و کار شما و حوزه فعالیت تان علاقه دارد و به این ترتیب میتوانید بازاریابی موثرتری را با استفاده از ایمیل داشته باشید.

در حالی که در بیشتر روش های دیگر بازاریابی آنلاین، مخاطب آنقدر هدفمند نیست.

قابلیت اندازه گیری:

با ایمیل مارکتینگ به راحتی میتوانید همه چیز را اندازه گیری کرده و بر اساس آمار و اطلاعاتی که به دست می آورید، کمپین های بازاریابی ایمیلی خود را اصلاح و بهینه کنید.

به عنوان مثال بررسی کنید، از تعداد مشخص بازدید کننده چند نفر، عضو لیست ایمیل تان شده اند، چند نفر ایمیل های تان را باز کرده و خوانده اند و یا چه تعداد کلیک روی لینک های موجود در ایمیل تان شده است و در نهایت از این تعداد کلیک چه تعداد منجر به خرید و ایجاد درآمد برای تان شده است.

قابلیت بخش بندی لیست ایمیل:

یکی از بزرگترین مزیت ها و البته پر استفاده ترین ویژگی های بازاریابی ایمیلی این است که امکان بخش بندی ایمیل های موجود در لیست را دارد، به این معنی که میتوانید اعضای لیست ایمیل خود را هر طور که دوست دارید بخش بندی کرده و برای هر بخش ایمیل های خاصی بفرستید.

به عنوان مثال میتوانید لیست ایمیل خود را به دو بخش مشتریان ( کسانی که از شما حداقل یک کالا یا خدمات خریداری کرده اند ) و بخش رایگان (افرادی که هنوز از شما کالایی خریداری نکرده اند ) تقسیم بندی کنید.

زمانی که افراد از شما محصول یا کالایی را خریداری میکنند میتوانید ایمیل آن ها را به لیستِ مشتریان انتقال دهید.

به این ترتیب میتوانید برای مشتریان خود تخفیفات ویژه ای در نظر بگیرید یا به روز رسانی های محصولات خود را برای این دسته ارسال کنید و برای افراد موجود در لیست رایگان یا غیر مشتری میتوانید ایمیل های دیگری ارسال کنید که آن ها را تشویق به خرید کالای مورد نظر کند.

سهولت در استفاده:

هر زمان که بخواهید از قدرت ایمیل مارکتینگ برای ترویج محصولات و کالاهای خود استفاده کنید میتوانید به راحتی و تنها با یک کلیک پیغام مورد نظر خود را در عرض کمتر از چند دقیقه به تعداد زیادی از افرادی که در لیست ایمیل تان حضور دارند ارسال کنید.

بدون محدودیت جغرافیایی:

اکثر روش های بازاریابی اینترنتی این امکان را به شما میدهند تا بدون در نظر گرفتن هر گونه محدودیت جغرافیایی به تمام افراد در هر جای دنیا دسترسی داشته باشید.
ایمیل مارکتینگ هم از این ویژگی مستثنی نبوده و میتوانید به راحتی پیغام خود را به هر جای دنیا ارسال کنید.

امکان اتوماتیک سازی:

ایمیل مارکتینگ این امکان را به شما میدهد تا با توجه به اهدافی که دارید، کمپین های مختلفی را بسازید و سپس آن ها را طوری تنظیم کنید که در زمان مشخص برای افرادِ لیست تان ارسال شوند.

مثلا میتوانید برای یک ماه یک کمپین شامل ۵ ایمیل بسازید و سپس مشخص کنید که این ایمیل ها به چه ترتیبی و یا در چه تاریخی برای افراد لیست ایمیل تان ارسال شوند.

به این روش میتوانید آموزش های هفتگی یا ماهانه یا جلسه ای ساخته و این آموزش ها را از طریق ایمیل برای اعضا در مدت یک ماه ارسال کنید.

همچنین میتوانید پاسخ خودکار ساخته، به این صورت که مثلا زمانی که بازدید کننده ایمیل خود را وارد کرد، به صورت خودکار یک ایمیل برای او ارسال شود که حاوی پیام خوش آمد گویی شما یا لینک دانلود هدیه رایگانی باشد که در ازای آدرس ایمیلِ کاربر برای او میفرستید.

سرعت در بازدهی و دیدن نتیجه:

از مهمترین مزایای بازاریابی ایمیلی این است که میتوانید به سرعت نتیجه ایمیل هایی که میفرستید را ببینید.
مثلا امروز یک ایمیل که حاوی معرفی محصول جدید سایت تان است به همراه لینک صفحه فروش آن را برای افراد لیست خود بفرستید و سپس تا انتهای هفته میتوانید ببینید از این تعداد ایمیلی که فرستاده اید چند نفر ایمیل تان را باز کرده و خوانده اند و از این تعداد چند ایمیل منجر به خرید شده است.

چگونه بازاریابی ایمیلی را شروع کنیم؟

خب سوال اینجاست که با همه این ویژگی های عالی که ایمیل مارکتینگ دارد، چطور باید با استفاده از بازاریابی ایمیلی فروش خود را افزایش دهیم؟

اصلا از کجا و چطور ایمیل مارکتینگ را باید شروع کرد؟

به طور خیلی خلاصه ایمیل مارکتینگ شامل مراحل زیر است:

  • لیست ایمیل خود را بسازید
  • در یک سرویس ایمیل مارکتینگ ثبت نام کنید
  • اولین کمپین ایمیل مارکتینگ خود را ارسال کنید
  • پروسه بازاریابی ایمیلی خود را بررسی کرده و آن را بهبود ببخشید

چطور باید لیست ایمیل خود را بسازید؟

اولین قدم برای هرگونه فعالیت بازاریابی ایمیلی، ساخت لیست ایمیل است.

در ادامه دقیقا به شما نشان میدهیم چگونه می توانید لیست ایمیل خود را با استفاده از جدیدترین تکنیک ها و استراتژی های موجود، بسازید.

کاری که بیشتر مردم برای ساخت لیست ایمیل خود انجام میدهند، قرار دادن یک فرم خبرنامه در وب سایت است به این امید که افراد با وارد کردن آدرس ایمیل شان مشتاق دریافت خبرنامه باشند. متأسفانه این استراتژی بسیار قدیمی شده.

این روزها اینباکس افراد با انواع ایمیل های تبلیغاتی و اسپم به اندازه کافی بمباران میشود، از طرفی خبرنامه آنقدرها جذاب نیست که کسی بخواهد صرفا برای دریافت آخرین اخبار و مطالب یک سایت، ایمیلش را وارد کرده و عضو لیست شما شود.

پس باید چه کار کرد؟

برای رشد لیست ایمیل خود، باید افراد را با ارائه یک پیشنهاد جذاب و رایگان تشویق به ارائه آدرس ایمیل کنید.

به عبارت بهتر شما نیاز به یک آهنربای جذب مخاطب دارید که به آن Lead Magnet گفته میشود.

تبدیل بازدید به مشتری با ایمیل مارکتینگ

Lead Magnet یا آهنربای جذب مخاطب چیست؟

در واقع لید مگنت یا آهنربای جذب مخاطب، یک فایل رایگان قابل دانلود است که شما آن را به مخاطبین هدف خود هدیه میدهید.

این فایل باید آنقدر جذاب باشد که مخاطب شما حاضر شود آدرس ایمیلش را برای دانلود آن فایل در اختیارتان قرار دهد.

Lead magnet ها یا همان آهنربای جذب مخاطب میتواند یک فایل PDF رایگان مثل یک ایبوک، یا یک فایل ویدیویی یا صوتی یا هر چیز جذابی باشد.

مثلا فرض کنیم شما در حوزه طراحی و گرافیک کار میکنید.

حال یک آهنربای جذاب برای جلب توجه مخاطب میتواند یک طرح لایه باز به صورت وکتور یا فایل PSD باشد.

یا اگر شما کار طراحی سایت انجام میدهید، آهنربای جذب مخاطب که باید آن را به رایگان در اختیار افراد قرار دهید، میتواند یک آموزش ویدیویی یک ساعته در مورد طراحی ظاهر سایت با فتوشاپ باشد.

برخی از محبوب ترین نمونه های آهنربای جذب مخاطب برای ایجاد لیست ایمیل شامل موارد زیر است:

  • PDF یا کتاب الکترونیکی
  • چک لیست یا برگه تقلب برای انجام کاری به خصوص
  • فایل ویدیویی
  • فایل صوتی رایگان
  • وبینار رایگان
  • کوپن تخفیف

هرچه فایل رایگانی که به مخاطب ارائه میدهید جذاب تر باشد، سریعتر میتوانید لیست ایمیل خود را ساخته و آن را گسترش دهید.

مثلا در حوزه تناسب اندام یک فایل رایگان برای دانلود میتواند برنامه غذایی کم کالری برای یک هفته باشد.

هدف اصلی از ایجاد و ارائه رایگان این فایلِ رایگان این است که آن را در ازای دریافت ایمیل کاربر به او بدهیم.

پس به جای آنکه بگوییم بیایید در خبرنامه سایت ما عضو شوید که بسیار کسل کننده و کلیشه ای است، میتوانید این پیشنهاد جذاب را به رایگان در اختیار آن ها قرار دهید.

افراد برای دانلود این فایل رایگان باید ایمیل خود را در فرمی که مشخص کرده ایم وارد کنند.

نحوه ایجاد فرم دریافت ایمیل

حال باید یک فرم بسازیم تا افراد ایمیل خود را در آن وارد کرده و وارد لیست ایمیل ما شوند.

در اصلاح انگلیسی به این فرم Optin Form  گفته میشود که میتوان آن را فرم اشتراک در لیست ایمیل تعریف کرد.

هدف این فرم جمع آوری ایمیل کاربران ومخاطبین هدف و ذخیره آدرس های ایمیل در لیست مورد نظرمان است.

روش های مختلفی برای ایجاد فرم های دریافت ایمیل وجود دارد.

یکی از ساده ترین روش ها استفاده از افزونه های وردپرس است.

با استفاده از افزونه Layered Popup یا افزونه Ninja Popup میتوانید فرم های جذابی برای دریافت ایمیل کاربران ایجاد کنید.

افزونه پاپ آپ لایه ای

همچنین سرویس های ایمیل مارکتینگ که در ادامه این راهنما به صورت کامل آن ها را معرفی خواهیم کرد هم به شما امکان ایجاد فرم های دریافت ایمیل را میدهند.

برای اینکه بتوانید لیست ایمیل خود را به سرعت ساخته و افراد زیادی را تشویق به دریافت فایل رایگان یا همان آهنربای جذب مخاطب تان کنید باید یک فرم جذاب بسازید.

یک فرم دریافت ایمیل باید موارد زیر را حتما داشته باشید:

عنوان جذاب: اطمینان حاصل کنید که عنوانی که برای فرم خود در نظر گرفته اید به اندازه کافی جذاب و چشمگیر باشد.

یک توضیح مختصر: بعد از عنوان باید توضیح مختصری در مورد آنچه به صورت رایگان ارائه میدهید بنویسید. این توضیح هم باید به اندازه کافی جذاب باشد و به سرعت به خواننده بگوید قرار است چه چیزی را در این فایل رایگان دریافت کند.

استفاده از یک تصویر: در صورت امکان تصویری از فایل خود درج کنید ( مثلا جلد ایبوکی که به رایگان ارائه میدهید )

یک فرم ساده قرار دهید: در بسیاری از فرم ها از افراد نام، نام خانوادگی یا شماره موبایل را هم در کنار آدرس ایمیل تقاضا میکنند. در نظر داشته باشید که طولانی کردن پروسه دریافت فایل میتواند نرخ عضویت در لیست ایمیل تان را به شدت کاهش دهد.

پس بهتر است از تنها یک فیلد ساده برای دریافت ایمیل استفاده کرده و فیلدهای اضافی را حذف کنید.

قرار دادن دکمه اشتراک گذاری: البته این مورد اختیاری است ولی میتوانید دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را هم قرار دهید تا در صورت علاقه مندی افراد آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارند ( البته این مورد در ایران خیلی انجام نمیشود )

فرم اشتراک ایمیل مارکتینگ

خب حال که فرم خود را ساختید باید آن را در سایت تان و در معرض دید مخاطبین و بازدید کنندگان قرار دهید.

جایگاه های مختلفی وجود دارد که میتوانید از آن برای ارائه پیشنهاد جذاب خود و نمایش فرم اشتراک در لیست ایمیل استفاده کنید.

  • نمایش به صورت پاپ آپ
  • نمایش در بالای سایت
  • نمایش در سایدبار
  • نمایش در میان محتوای سایت
  • نمایش به صورت یک صفحه مجزا ( صفحه فرود یا لندینگ پیج )
  • نمایش به هنگام خروج کاربر
  • نمایش بعد از یک زمان مشخص
  • نمایش بعد از اسکرول مشخصی از صفحه

افزونه Layered Popup از تمام مکان های فوق برای نمایش فرم اشتراک ایمیل پشتیبانی میکند.

انتخاب سرویس ایمیل مارکتینگ

در نظر داشته باشید که بسیاری از افراد اقدام به خرید لیست های ایمیل میکنند. یا حتی ایمیل هایی را به صورت دستی جمع آوری کرده و سپس میخواهند با استفاده از سرویس های ایمیل مارکتینگ اقدام به ارسال ایمیل های انبوه کنند.

این روش ها اسپم محسوب شده و نه تنها به هیج عنوان نمیتواند منجر به فروش محصول تان شوند بلکه باعث میشوند تا سرویس های ایمیل مارکتینگ هم اکانت شما را مسدود کنند.

توصیه میکنیم به هیج عنوان سراغ خرید لیست های ایمیل میلیونی نروید.

چرا که این لیست ها هدفمند نبوده و نرخ باز شدن آن ها بسیار پایین است و نمیتواند برای تان فروش و بازگشت سرمایه خوبی ایجاد کند.

بهترین راهکار همین است که یک پیشنهاد رایگان عالی برای جذب مخاطبین هدف کسب و کارتان ایجاد کرده و سپس با ایجاد فرم های دریافت ایمیل، لیست ایمیل خود را بسازید که بسیار هدفمند است.

برای ایجاد لیست ایمیل و شروع کمپین های بازاریابی ایمیلی نیاز دارید تا از سرویس های ایمیل مارکتینگ استفاده کنید.

سرویس های ایمیل مارکتینگ

با استفاده از سرویس های ایمیل مارکتینگ میتوانید کمپین های بازاریابی ایمیلی حرفه ای ارسال کنید.

این سرویس ها امکانات زیر را در اختیارتان قرار میدهند:

  • امکان طراحی ایمیل های حرفه ای بدون نیاز به کدنویسی
  • امکان بررسی آمار دقیق از ایمیل های ارسال شده
  • امکان ساخت چندین لیست ایمیل و بخش بندی آن ها
  • امکان ساخت پاسخگوی خودکار
  • ایجاد روندهای اتوماتیک برای ارسال ایمیل

در ادامه شما را با برخی از بهترین سرویس های ایمیل مارکتینگ در دنیا آشنا کرده و در نهایت بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ برای استفاده ایرانیان را معرفی خواهیم کرد.

نرم افزار ایمیل مارکتینگ Aweber

Aweber یکی از نرم افزارهای محبوب و معروف در دنیاست که پشتبیانی بسیار عالی ای هم ارائه میدهد.

البته صرفا هدف از معرفی این سرویس آشنایی شماست چرا که این سرویس دهنده پولی است و استفاده از آن هزینه زیادی داشته و از طرفی تهیه اکانت های آن در ایران کمی مشکل است.

همچنین این نرم افزار ایمیل مارکتینگ به ایرانیان سرویس نمیدهد.


نرم افزار ایمیل مارکتینگ Getresponse

این سرویس ایمیل مارکتینگ نیز هماننند Aweber بسیار عالی و پر طرفدار است و در دنیا بسیاری از وب سایت های بزرگ از آن استفاده میکنند.

این نرم افزار بازاریابی ایمیلی امکانات بسیار خوبی ارائه میدهد، اما خب پنل رایگانی برای عرضه ندارد.

اگر امکان تهیه ویزا کارت و پرداخت دلاری داشته و هزینه آن برای تان مشکلی نیست میتوانید از این سرویس دهنده استفاده کنید.

اما صبر کنید هنوز هم سرویس های ایمیل مارکتینگی هستند که شما میتوانید از آن ها در ایران بدون هزینه برای شروع استفاده کنید.

سرویس ایمیل مارکتینگ Mailchimp

Mailchimp یک نرم افزار ایمیل مارکتینگ بسیار محبوب است.

این سرویس ایمیل مارکتینگ برای افرادی که به تازگی شروع به کار می کنند، به راحتی قابل تنظیم بوده و میتوان با آن کمپین های بازاریابی ایمیلی بسیار موفقی ایجاد کرد.

همچنین این سرویس یک ویرایشگر دیداری بسیار ساده و عالی برای طراحی ایمیل ها دارد.

این سرویس به راحتی با افزونه های جمع آوری ایمیل چون Ninja Popup و Layered Popup هماهنگ شده و میتواند با متصل شدن به این افزونه هاT آدرس ایمیل های مشترکین را ذخیره کند.

سرویس ایمیل مارکتینگ میلچیمپ

مزیت دیگر این سرویس پنل ایمیل مارکتینگ رایگان برای تعداد ۲۰۰۰ ایمیل و امکان ارسال ماهانه ۱۰۰۰۰ ایمیل است.

یعنی شما با داشتن تعداد ۲۰۰۰ ایمیل میتوانید تا ۵ بار در ماه به اعضای لیست خود، ارسال داشته باشید.

البته یکی از بزرگترین مشکلات این سرویس این است که ممکنه با دامنه های .ir و یا ایرانیان مشکل داشته باشد و در صورت اطلاع از این موضوع اکانت شما را ببندند.

اما نگران نباشید، سرویس هایی را در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد که ایرانیان نیز میتوانند بدون محدودیت از امکانات آن استفاده کنند.


سرویس ایمیل مارکتینگ Mailerlite

میلرلایت یک سرویس ایمیل مارکتینگ بسیار محبوب در ایران است. این نرم افزار ایمیل مارکتینگ پنل رایگان همیشگی برای تعداد ۱۰۰۰ ایمیل را در اختیار شما قرار میدهد.

تهیه اکانت های پولی آن نیز در ایران کار سختی نبوده و نسبت به گزینه های دیگری که مطرح شد، هزینه بسیار پایین تری دارد.

همچنین پشتیبانی از ایران نیز یکی از مهمترین ویژگی های این سرویس ایمیل مارکتینگ است.

نرم افزار ایمیل مارکتینگ میلرلایت

استفاده آسان از این سرویس دهنده، ویرایشگر دیداری عالی برای طراحی ایمیل های ارسالی، امکان بخش بندی لیست ها، امکان ایجاد فرایند اتوماتیک سازی ایمیل های ارسالی، ارائه فرم و صفحات فرود برای جمع آوری ایمیل و بسیاری امکانات دیگر از جمله مهمترین ویژگی های این سرویس دهنده است.

بسیاری از سایت های ایرانی در حال حاضر از نرم افزار ایمیل مارکتینگ میلرلایت استفاده میکنند.

اگر به تازگی میخواهید از مزایای بازاریابی ایمیلی استفاده کرده و با نحوه کار این سرویس دهندگان آشنا شوید، پیشنهاد ما به شما این است که کار خود را با میلرلایت شروع کنید.

نرم افزار ایمیل ملرکتینگ Sender

این هم یکی دیگر از سرویس دهندگان ارسال ایمیل انبوه است که با ایران هم خوشبختانه مشکلی ندارد.

شما میتوانید در این سرویس ثبت نام کرده و از مزایای آن استفاده کنید.

در نظر داشته باشید که این نرم افزار ایمیل مارکتینگ هم از امکان بخش بندی لیست، ارسال ایمیل های خودکار و ویرایشگر دیداری برای ایجاد ایمیل ها برخوردار است.

سرویس های ایمیل مارکتینگ ایرانی

خب تا اینجا برخی از سرویس دهندگان ارسال ایمیلِ خارجی را معرفی کردیم، اما در ادامه چند نرم افزار ایمیل مارکتینگ ایرانی را هم به شما معرفی خواهیم کرد.

در نظر داشته باشید که این سرویس دهندگان هنوز محدودیت هایی را دارا هستند ولی پنل رایگان ارسال ایمیل هم دارند که میتوانید برای تست و بررسی از آن استفاده کنید.

سرویس دهنده میل چی

البته این سرویس دهنده به دلیل تغییر زیر ساخت های فنی در حال حاضر عضو جدیدی نمی پذیرد.

ولی میل چی هم یکی از سرویس دهندگان ارسال ایمیل است که به شما برای ۱۰۰۰ ایمیل پنل رایگان میدهد.

این سرویس دهنده دارای ویرایشگر درگ اند دراپ برای ساخت ایمیل، امکان بررسی و آنالیز نرخ باز شدن ایمیل ها و کلیک ها نیز میباشد.

ولی خب هنوز فاصله زیادی تا سرویس دهندگان خارجی دارد.

نرم افزار ارسال ایمیل آونگ

در این سرویس دهنده میتوانید ایمیل های خود را با استفاده از ویرایشگر دیداری به راحتی ایجاد کنید.

همچنین یکی از مزایای آونگ قابلیت اتصال آن به افزونه Layered Popup برای جمع آوری ایمیل است.

این سرویس دهنده تا ۱۲۰۰ ایمیل به شما پنل رایگان ارسال ایمیل میدهد.

بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ برای ایرانی ها

با همه آنچه گفته شد، در جدول زیر برای شما مقایسه ای از تمام سرویس های ایمیل مارکتینگ را آورده ایم.

اما پیشنهاد ما به شما برای شروع بازیابی ایمیلی استفاده از میلرلایت است.

کار با این سرویس بسیار آسان بوده و خوشبختانه ایران را هم به خوبی پشتیبانی میکند.

در کنار میلرلایت میتوانید از سرویس دهنده Sender و همچنین در صورتی که دامنه شما .ir نیست از Mailchimp هم بهره ببرید.

افزونه ایمیل مارکتینگ برای وردپرس

اگر نخواهید برای سرویس های ایمیل مارکتینگ معرفی شده در بالا هزینه کنید میتوانید از افزونه MyMail یا میلستر برای ارسال ایمیل های تبلیغاتی خود استفاده کنید.

مای میل یک افزونه ارسال ایمیل گروهی در وردپرس هست که با آن می توانید ایمیل های گروهی و انبوه را با وردپرس ارسال کنید.

با نصب و فعال سازی این افزونه امکان ساخت و ویرایش ایمیل های خود را با استفاده از ویرایشگر دیداری آن خواهید داشت.

همچنین میتوانید آمار ایمیل های ارسالی و کاربران، نرخ باز شدن و کلیک شدن را مشاهده کنید.

این افزونه با متصل شدن به اکانت جیمیل شما، امکان ارسال ایمیل از طریق جیمیل را نیز داراست.

از دیگر ویژگی های این افزونه امکان زمانبندی ارسال کمپین های ایمیلی و امکان ساخت فرم عضویت سفارشی است.

این افزونه را میتوانید از سایت ژاکت خریداری کنید.

مراحل راه اندازی ایمیل مارکتینگ برای کسب و کار

خب برای آنکه از قدرت بازاریابی ایمیلی در سایت خود استفاده کنید باید ابتدا ابزارهای ایمیل مارکتینگ را در اختیار داشته باشید.

در مراحل قبلی با مهمترین ابزارهای ایمیل مارکتینگ آشنا شدید. به صورت خلاصه شما باید موارد زیر را داشته باشید:

  • افزونه جمع آوری ایمیل بازدید کنندگانِ سایت
  • سرویس ایمیل مارکتینگ برای ارسال ایمیل ها

حال نوبت میرسه به شروع یک کمپین بازاریابی ایمیلی.

گام اول: کسب مجوز

با استفاده از فراخوانی برای اقدام ها و ارائه یک هدیه رایگان میتوانید در این مرحله لیست ایمیل خود را ایجاد کنید.

کاربری که برای دریافت هدیه رایگان، ایمیلش را در اختیار شما قرار میدهد به صورت آگاهانه این کار را انجام داده و به این ترتیب شما برای دریافت ایمیل او اجازه کسب کردید.

از طرفی لیست ایمیلی که به این ترتیب ساخته میشود کاملا هدفمند است و میدانید افرادی که در این لیست عضو میشوند دقیقا به چه موضوعی علاقه دارند.

یک مثال کاربردی:

فرض کنیم شما در زمینه فروش گوشی های هوشمند اپل فعالیت میکنید.

حال فایل رایگان شما برای دانلود میتواند یک فایل PDF از ۱۵ ترفند کاربردی در کار با آخرین مدل گوشی آیفون باشد.

کاربرانی که برای دانلود این فایل رایگان ایمیل شان را در اختیار شما قرار میدهند عضو لیستی با عنوان ترفندهای آیفون خواهند شد.

حال شما میدانید این افراد یا دارای گوشی آیفون هستند و یا علاقه‌مند به خرید آن میباشند.

پس میتوانید در ایمیل های بعدی خود، به صورت هدفمند تر جلو رفته و مثلا یک تخفیف خوب برای تهیه یکی از محصولات جانبی گوشی های آیفون ارائه دهید. مثلا یک ایرپاد!

یا میتوانید ایمیل های آموزشی مرتبط با این گوشی را برای شان ارسال کنید.

گام دوم: ایمیل های عالی و ارزشمند ارسال کنید.

در این گام دو نکته مهم را باید رعایت کنید:

  • زمان ارسال ایمیل ها و تعداد ایمیلی که ارسال میکنید.
  • کیفیت محتوای ایمیل های ارسالی

در نظر داشته باشید که اگر ارسال ایمیل شما در هفته یا روز بیش از اندازه باشد، هم اسپم میشود و هم کم کم باعث خستگی مخاطب هدف تان میشوید.

این که چه تعداد ایمیل باید ارسال کنید با آزمایش و تست و خطا متوجه میشوید.

ولی با توجه به حوزه فعالیت تان، معمولا ارسال حداکثر ۳ ایمیل در هفته کافی است.

اهمیت زمان ارسال در ایمیل مارکتینگ

در عین حال باید توجه داشته باشید که ایمیل های ارسالی تان فقط تبلیغات و معرفی محصولات نباشد.

ایمیل های شما میتواند آموزشی، دانلود رایگان یک هدیه، آخرین اخبار مرتبط با حوزه کسب و کارتان، اطلاع رسانی از آخرین رویدادها و اخبار مرتبط با محصولات و خدمات، معرفی محصولات جدید، پیش فروش محصولات، ارائه تخفیفات و نکات آموزشی و ترفندهای ارزشمندی باشد که برای مخاطبان هدف شما جذاب است.

روش دیگر این است که پاسخگوی خودکار ایجاد کنید.

در میلرلایت این کار را میتوانید با Automation ها انجام دهید.

یعنی با ایجاد یک روند از پیش تعریف شده میتوانید در زمان های مشخصی و برای یک شرط به خصوص به افراد ایمیل ارسال کنید.

مثلا زمانی که کاربری برای اولین بار عضو لیست ایمیل شما شد، یک ایمیل خودکار خوش آمد گویی که حاوی لینک دانلود هدیه رایگان است برای او ارسال شود.

حال بعد از ۳ روز ایمیل دوم که میتواند یک یادآوری برای دانلود فایل یا حاوی چند نکته جذاب دیگر باشد برای او ارسال شود.

سپس اگر آن کاربر ایمیل را باز کرد، فردا برایش ایمیل سوم ارسال شود و اگر ایمیل را باز نکرد، دو روز بعد یک ایمیل دیگر با محتوای متفاوت برای او ارسال شود.

در اکثر نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ معرفی شده در این آموزش میتوانید این امکان را به راحتی تعریف کرده و انجام ایمیل مارکتینگ را برای سایت خود کاملا اتوماتیک کنید.

اتوماتیک سازی فرایند ایمیل مارکتینگ

گام سوم: تجزیه و تحلیل و تقسیم بندی

تا اینجا با اصول اولیه انجام ایمیل مارکتینگ مؤثر آشنا شدید، حال بیایید در مورد چگونگی استفاده از تجزیه تحلیل ها و استفاده از استراتژی های پیشرفته تر برای بهبود کمپین های بازاریابی ایمیلی صحبت کنیم.

استراتژی های حرفه ای ایمیل مارکتینگ شامل موارد زیر است:

  • تجزیه و تحلیل ایمیل های ارسالی
  • تقسیم بندی لیست های ایمیل
  • پالایش و پاک سازی لیست ایمیل

چگونه کمپین های ایمیل مارکتینگ را تجزیه و تحلیل کنیم؟

یکی از مهمترین مزیت های کمپین های دیجیتال مارکتینگ و کسب و کارهای اینترنتی تجزیه و تحلیل دقیق فعالیت ها و بررسی نقاط ضعف آن کمپین است.

با بررسی مشکلات موجود در کمپین ها میتوان ضعف ها را بهبود بخشید که در نهایت منجر به افزایش فروش میشود.

تمام سرویس ها و نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ به شما امکان میدهند تا به راحتی ایمیل های ارسالی خود را بررسی کنید.

شما با استفاده از این نرم افزارها میتوانید نرخ باز شدن و کلیک ایمیل های خود را بررسی کنید.

به عنوان مثال اگر نرخ باز شدن ایمیل های تان بسیار پایین است میتوانید با نوشتن عناوین جذاب تر برای ایمیل ها، این نرخ را افزایش دهید.

یا اگر نرخ کلیک در ایمیل های ارسالی پایین است، شاید بهتر باشد تا محتوای ارزشمندتری را در متن ایمیل خود ارائه داده و از دکمه های فراخوانی برای اقدام مشخص تری در ایمیل تان استفاده کنید.

یا اگر نرخ لغو اشتراک از لیست ایمیل تان بالاست، شاید ایمیل های زیادی میفرستید و یا این ایمیل ها به اندازه کافی هدفمند و آموزنده نیست.

تجزیه و تحلیل این آمارها به شما کمک میکند تا کمپین های ارسالی را به دقت بررسی کرده و اشتباهات خود را اصلاح کنید.

با بهبود نرخ باز شدن ایمیل ها و کلیک ها و همچنین کاهش نرخ لغو اشتراک میتوانید فروش خود را حداقل دو برابر کنید.

تقسیم بندی لیست ایمیل یا Segmentation

با استفاده از تقسیم بندی لیست ایمیل میتوانید هدفمندی کمپین های بازاریابی ایمیلی را افزایش دهید.

مثلا میتوانید لیست خود را به مشترکین رایگان و خریداران تقسیم کنید.

معمولا افردی که حداقل یکبار از شما محصولاتی را خریداری کرده باشند بسیار راحت تر خریدهای بعدی را انجام میدهند.

بنابراین میتوانید محصولاتِ خود را به لیست خریداران خود معرفی کرده و برای آن ها تخفیف های ویژه‌ای در نظر بگیرید.

از طرفی با ارسال ایمیل های دیگری میتوانید لیست مشترکین رایگان خود را تشویق به اولین خرید کنید.

تقسیم بندی لیست ایمیل

یکی از مهمترین کاربردهای Segmentation در ارسال ایمیل به کسانی است که ایمیل شما را باز نکرده اند.

به عنوان مثال شما یک کمپین بازاریابی ایمیلی ایجاد میکنید.

حال بعد از دو روز میتوانید یک ایمیل دیگر را به کسانی که ایمیل قبلی را باز نکرده بودند ارسال کنید.

با این تکنیک نرخ باز شدن و تبدیل کمپین های خود را افزایش دهید.

تمام سرویس های ایمیل مارکتینگ این ویژگی بسیار عالی و کاربردی را در اختیار شما قرار میدهند.

پالایش و پاک سازی لیست ایمیل

قرار نیست ما فقط اقدام به جمع آوری لیستی از ایمیل کاربران کنیم.

گاهی باید این لیست را بررسی کرده و افرادی که بعد از گذشت چندین ماه هیچ کدام از ایمیل های ارسال شده را باز نکرده اند از لیست خود حذف کنیم.

با پاک سازی و پالایش لیست ایمیل خود میتوانیم فقط با افردی که به کسب و کار ما علاقه مند هستند کار کرده و کمپین های بهتری ایجاد کنیم که میتواند منجر به افزایش فروش کسب  کارمان شود.

پس بهتر است هر چند وقت یکبار لیست ایمیل خود را بررسی کرده و با استفاده از فیلترهایی که نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ در اختیارتان قرار میدهند افراد غیر فعال را از لیست خود حذف کنید.

در پایان …

اگر تا کنون بازاریابی ایمیلی را نادیده گرفته اید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که از این استراتژی در کسب و کار خود استفاده کنید.

امروزه، بازاریابی از طریق ایمیل یکی از فرصت های عالی برای افزایش فروش محصولات و خدمات و برندسازی را در اختیار صاحبین کسب و کارهای آنلاین قرار میدهد.

آیا شما از بازاریابی ایمیلی برای کسب و کار خود استفاده میکنید؟

نظر شما در این مورد چیست؟

اگر هنوز از این تکنیک بازاریابی ایمیلی بهره نبرده اید بگویید چه چیزی مانع شما بوده؟

اگر ابهام یا سوالی در مورد بازاریابی از طریق ایمیل دارید میتوانید در بخش نظرات همین قسمت مطرح کنید تا پاسخ جامعی به سوال شما داده شود.

کارنوین

سایت کارنوین به شما کمک میکند تا کسب و کار اینترنتی خود را همین امروز راه اندازی کنید. شما با یادگیری مهارت های دیجیتال مارکتینگ میتوانید با هر سرمایه و امکاناتی که در اختیار دارید، کسب درآمد اینترنتی مطمئنی داشته باشید.

نوشته های مشابه

‫۵ دیدگاه ها

  1. وقتی میگویید “بهترین روش این است که از بازدید کنندگان و مخاطبان سایت خود بخواهید که در ازای دریافت یک فایل رایگان، ایمیل خود را در اختیار شما قرار دهند.” به نظر من بهترین روش نیست. این روزها اینکار خیلی مرسوم شده و همه همینکار رو میکنن. همه بازدیدکننده ها هم میدونن اون سایت چرا اینکار رو میکنه!! پس این کار به نظر بازدید کننده گروکشی میاد! و خیلی ها مثل خود من چون دارن گیر یه فروشنده سمج می افتند از گرفتن اون فایل رایگان صرفنظر میکنن و میرن و دیگه هم بر نمیگردن

    1. حرف شما درست است دوست عزیز، اما اگر صاحب سایت فایل مناسب و با ارزشی را به صورت رایگان ارائه دهد، مطمئنا افراد بسیاری برای دریافت آن راغب خواهند شد تا ایمیل خود را وارد کرده و آن را دانلود کنند. از طرفی بازدید کننده این کار رو با میل و اختیار خودش انجام میده و هیچ اجباری برای این کار نیست و در صورتی که حس کند از طرف صاحب سایت دائما ایمیل های فروش و تبلیغاتی دریافت کرده و به عبارتی بمباران تبلیغاتی و ایمیلی میشود، میتواند به راحتی با استفاده از لینک لغو اشتراک که در پایین ایمیل ها موجود هست، از آن لیست انصراف داده و unsubscribe کند.
      دقت کنید که روش ایمیل مارکتینگ سالهاست که توسط بسیاری از وب سایت های خارجی و موفق مورد استفاده بوده، و چندی است که در ایران هم به صورت اصولی توسط بسیاری از وب سایت ها استفاده میشود و خیلی ها هم از این روش موفقیت های چشمگیری به دست آورده اند.
      اما ایمیل مارکتینگ متاسفانه توسط خیلی از وب سایت ها فقط شده ابزاری برای فروش و فروش و فروش و بمباران کردن اینباکس کاربران با ایمیل های فروش محصولات مختلف. اگر یک وب مستر اصول اصلی ایمیل مارکتینگ که همون برقراری ارتباط موثر با اعضای لیست هست رعایت کند، مطمئن باشید که میتواند لیستی از مشتریان و بازدید کنندگان وفادار و مشتاق برای کسب و کار خود بسازد.

      سه نکته مهم در ایمیل مارکتینگ وجود دارد:

      1. ارائه یک فایل قابل دانلود رایگان و البته با ارزش
      2. ارسال ایمیل های مفید و ارائه دهنده راه حل و دوری از بمباران تبلیغاتی
      3. قرار دادن لینک لغو اشتراک در پایان ایمیل ها

      با رعایت موارد فوق و ارسال ایمیل در زمان های درست میتوانید از ایمیل مارکتینگ به خوبی استفاده کنید، این رو هم فراموش نکنید که ایمیل مارکتینگ به تنهایی ابزاری بسیار مفید برای موفقیت کسب و کارتان هست و بهتر است از همان روزهای اول راه اندازی کسب و کار اینترنتی به فکر ایجاد لیست ایمیل خود باشید.
      در نهایت بدونید که قرار نیست همه بازدید کنندگانی که وارد سایت شما میشوند در لیست ایمیل تان ثبت نام کنند، اما اگر فایل با ارزشی برای دانلود به آن ها ارائه دهید مطمئن باشید درصد بالایی از بازدید کنندگان مشتاق عضویت در لیست ایمیل تان خواهند شد.

  2. سلام
    مقاله خیلی مفیدی بود.
    سوالی که دارم اینه که برای اینکه بخوام یه صفحه فرود خوب و ساده داشته باشم، آیا میلرلایت علاوه بر سیستم ارسال ایمیل رایگانی که داره (تا ۱۰۰۰ آدرس ایمیل) میتونه صفحه فرود رو هم بسازه؟
    سوال دوم اینکه آیا افزونه مییلیرلایت رایگانه یا پولی؟

    1. سلام وقت بخیر دوست عزیز،
      بله شما توسط میلرلایت میتونید هم صفحات فرود بسازید و هم فرم پاپ آپ، اما برای ساخت صفحات فرود حرفه‌ای تر پیشنهاد میشه روی سایت خود با استفاده از صفحه سازهایی چون المنتور این کار رو انجام بدین.
      میلرلایت یک سرویس ارسال ایمیل است که تا ۱۰۰۰ ایمیل رایگان است و برای ارسال بیشتر نیاز به خرید دارید که میتوانید توسط سایت‌هایی چون ایرانی کارت پرداخت دلاری را انجام دهید، ولی در شروع کار پلن رایگان تا مدتی جوابگوی نیاز شما خواهد بود.
      برای میلرلایت نیاز به افزونه خاصی ندارید، ولی اگر بخواهید ایمیل مارکتینگ حرفه‌ای داشته باشید و مثلا برای خریداران محصولات خود ایمیل‎های متفاوتی ارسال کنید، میتوانید افزونه هماهنگ ساز میلرلایت را از سایت ژاکت تهیه کنید که پولی میباشد.
      اما برای شروع کار شما با سرویس رایگان میلرلایت راه خواهد افتاد و نیازی به افزونه اضافی نخواهید داشت.

      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا