راه اندازی سایت

۴ صفحه مهمی که سایت شما باید داشته باشد

هر سایتی از برگه ها یا صفحات مختلفی تشکیل شده است اما باید حداقل ۴ برگه مهم شاملِ صفحه اصلی، برگه تماس، درباره ما و وبلاگ را دارا باشد. صفحات و برگه های مهم هر سایت به عوامل مختلفی بستگی دارد.

فرقی نمی کند که شما یک سایت شخصی داشته باشید یا یک سایت سازمانی یا فروشگاهی، برای موفقیت بیشتر باید این ۴ برگه را در سایت خود داشته باشید.

دقت کنید که علاوه بر این ۴ برگه صفحات دیگری نیز ممکن است سایت تان نیاز داشته باشد که در انتهای مقاله به آن ها نیز اشاره خواهیم کرد.

صفحه اصلی

صفحه اصلی سایت، اولین صفحه ای است که بیشتر کاربران و بازدید کنندگان جدید به آن وارد میشوند، همچنین گوگل با استفاده از این صفحه میتواند به هدف و کاربرد سایت تان پی ببرد.

مهمترین وظیفه برگه اصلی سایت تان این است که تاثیر گذار باشد و بازدید کنندگان را برای گردش بیشتر در سایت تان تشویق کند.

صفحه اصلی سایت

باید در این صفحه بازدید کنندگان را با هدف و عملکرد سایت خود آشنا کرده و آن ها را برای آشنایی بیشتر با محصولات، خدمات یا راه حل هایی که ارائه میدهید به دیگر صفحات سایت تان ارجاع دهید.

دقت داشته باشید که برای این منظور و تاثیر گذاریِ بیشترِ صفحه اصلی سعی کنید همواره آن را با طراحی حرفه ای، در عین حال تمیز و به دور از هر گونه شلوغی طراحی کنید.

در گذشته صفحه اصلیِ بیشترِ سایت ها از مدل یاهو استفاده میکرد که در صفحه اصلی تعداد بیشماری لینک و مطلب و عکس وجود داشت و کاربر به نوعی سر در گم بود که از کجا شروع کند ولی این روزها با به روی کار آمدن وردپرس و وجود قالب های حرفه ای میتوانید یک صفحه اصلی هدفمند و متمرکز روی موضوع اصلی سایت خود طراحی کرده و با استفاده از یک طراحی زیبا، حرفه ای و به اصطلاح مینیمال، شرکت یا کسب و کار خود را به بازدید کنندگان معرفی کنید.

صفحه درباره ما

وقتی بازدید کننده تا حدودی با هدف سایت شما از طریق صفحه اصلی آشنا شده و به سایت تان علاقه مند میشود دوست دارد تا اطلاعات بیشتری در مورد کسب و کارتان بداند به همین منظور صفحه درباره ما میتواند برای این هدف بسیار مناسب باشد.

معمولا در این برگه اطلاعاتی در مورد تاریخچه و سوابق هر سایت یا روزمه صاحب سایت گنجانده میشود، اما میتوانید از این برگه برای قرار دادن اطلاعاتی که باعث افزایش اعتماد کاربران به سایت تان و همچنین افزایش اعتبار برندتان شود، نیز استفاده کنید.

میتوانید در این برگه در مورد هدف و ماموریت سایت یا کسب و کارتان، پروژه هایی که انجام داده اید، تصاویری از مدارک یا محیط کار خود، بیوگرافی و نظر خریداران و مشتریان قبلی خود را قرار دهید.

در هر صورت با توجه به هدف سایت تان بد نیست در این صفحه کمی با مخاطبان خودمانی تر بوده و آن را از حالت رسمی و خسته کننده خارج کنید.

صفحه تماس با ما

ممکن است به هر دلیلی بازدید کنندگان و مشتریان سایت، نیاز به پرسشِ سوالاتِ خود یا پشتیبانی شما داشته باشند، بهتر است به این برگه نیز توجه ویژه ای داشته و حتما این صفحه را در سایت خود داشته باشید تا بازدید کننده بتواند در صورت لزوم به راحتی با شما تماس برقرار کند.

میتوانید در این برگه یک فرم تماس قرار دهید، همچنین آدرس یا تلفن تماس خود را نیز قید کنید.

در صورتی که آدرس محل کسب و کار خود را قرار میدهید بد نیست با استفاده از گوگل مپ آن را روی نقشه هم نشان دهید.

با توجه به نوع کسب و کار خود، ساعات پاسخ گویی یا باز بودن دفتر یا محلِ کسب و کارتان را نیز ذکر کنید.

برگه تماس سایت

اگر بتوانید از پشتیبانی آنلاین به صورت چت در سایت خود بهره ببرید بسیار عالی خواهد بود.

بازدید کنندگانی که بتوانند در سریعترین زمان ممکن و به آسانی پاسخِ سوالاتِ خود را از شما بگیرند به مشتریان وفادارتان تبدیل خواهند شد.

هیچ چیز بدتر از این نیست که در پاسخ گویی به مشتریان و بازدید کنندگان خود سهل انگاری کنید.
پس حتما برگه تماس را در سایت خود داشته باشید.

صفحه وبلاگ

وبلاگ یکی از مهمترین قسمت های سایت و در عین حال هر کسب و کار اینترنتی است.
وبلاگ میتواند صفحه اصلی سایت تان باشد و یا اینکه میتواند یک برگه مجزا برای خود باشد، اما باید هر طور شده قسمتی در سایت خود با عنوان وبلاگ داشته باشید که در آن بتوانید مطالب مختلف اعم از اخبار و اتفاقات مرتبط با سایت و کسب و کارتان را قرار دهید و هم مطالبی مرتبط با موضوع سایت را به صورت رایگان به بازدید کنندگان خود ارائه دهید.

برگه وبلاگ

وبلاگ به چند دلیل مهم است:

سئو و نتایج جستجو: گوگل به سایت هایی که مطالب شان به روز بوده و دائما با محتوای جدید به روز رسانی میشوند اهمیت ویژه ای میدهد.

یکی از بهترین روش ها برای افزایش رنک سایت و در نظر گرفتن اصول سئو این است که در کنار برگه های دیگر سایت تان که همواره محتوای ثابت دارند از برگه وبلاگ بهره برده و آن را در طول هفته حداقل ۲ یا ۳ بار با محتوا و مطالب جذاب به روز رسانی کنید.

افزایش بازدید سایت: با استفاده از وبلاگ و سئو کردن محتوای خود برای یک سری عبارات و کلمات کلیدی مرتبط با موضوع سایت تان میتوانید در نتایج جستجو رتبه بهتری داشته و به این ترتیب باعث افزایش بازدید سایت خود شوید.

افزایش اعتماد و اعتبار سایت: با استفاده از وبلاگ میتوانید آموزش ها و راه حل های بسیاری را به صورت رایگان در اختیار مخاطبان سایت خود قرار دهید و به این ترتیب نه تنها به نوعی سرویس و خدمات خود را ترویج کنید بلکه به عنوان یک متخصص در حوزه فعالیت تان شناخته شده و اعتبار سایت تان افزایش پیدا میکند و اعتماد بازدید کنندگان و مشتریان نیز بیشتر میشود.

دقت داشته باشید که بسیاری از سایت ها به خصوص سایت های فروشگاه اینترنتی یا سایت هایی که محصولات یا خدماتی را ارائه میدهند تنها به گذاشتن تصویری از محصول و دادن اطلاعات جزئی و در بیشتر مواقع کپی از دیگر سایت ها و در نهایت ذکر قیمت بسنده میکنند.

اما داشتن یک وبلاگ و راهنمایی بازدید کنندگان در مورد خرید یک محصول یا سرویس خاص و دادن اطلاعات جامع میتواند هم شما را از رقبای تان متمایز کند و هم افزایش فروش شما را تضمین کند.

کاری که سایت دیجیکالا کرد این بود که برای اکثر محصولات خود یک بررسی تخصصی قرار داد و توضیحات جامعی از آن محصول را در اختیار بازدید کنندگان قرار داد.

به عنوان مثال اگر شما یک سایت مرتبط با فروش محصولات کوهنوردی داشته باشد، تنها قرار دادن تصویر یک کفش کوهنوردی و گذاشتن مطالب انگلیسی و کپی شده در مورد آن کفش نمی تواند کافی باشد.

اگر میخواهید فروش خوبی داشته باشید، بهتر است علاوه بر قرار دادن تصاویر واقعی از کفش که توسط خود شما گرفته شده است به طور کامل در مورد تمام جزئیات و ویژگی های آن نوشته و در وبلاگِ سایت تان نیز آموزش های کاملی در مورد نحوه انتخاب و خرید کفش کوهنوردی قرار دهید.

صفحات دیگری که سایت تان ممکن است نیاز داشته باشید.

با مهمترین صفحاتی که سایت تان باید داشته باشد آشنا شدید اما ممکن است با توجه به هدف سایت و همچنین نحوه درآمد زایی آن نیاز به برگه های دیگری نیز داشته باشید:

صفحه محصولات/خدمات

اگر محصول یا خدماتی را در سایت خود ارائه میدهید بهتر است یک برگه با نام محصولات یا خدمات ایجاد کرده و تمام کالاها و خدمات خود را با قرار دادن جزئیات کامل از هر محصول یا سرویس در آن بگذارید.

بهتر است قمیت محصولات خود را به طور دقیق ذکر کرده و یا در صورت امکان یک بازه قیمتی را به بازدید کنندگان ارائه دهید و از قرار دادن عباراتی چون برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید خودداری کنید.

زمانی که مشتری قصد خرید محصولی را از شما داشته باشد دوست دارد تمام اطلاعات لازم در مورد آن محصول را همان موقع به دست آورد نه اینکه به شما زنگ بزند و یا نتواند در مورد رنج قیمتی آن محصول تصمیم بگیرد.

پس سعی کنید در صفحه محصولات و خدمات خود اطلاعات کامل به همراه تصاویر و در صورت امکان ویدیوهای اختصاصی از محصول که خودتان تهیه کرده اید قرار دهید.

قسمتی با عنوان نظرات یا پرسش و پاسخ میتوانید در برگه محصول ایجاد کنید تا به سوالات کاربران خود در اسرع وقت پاسخ دهید.

برگه محصولات

صفحه پرسش و پاسخ

با استفاده از صفحه پرسش و پاسخ میتوانید سوالات تکراری بازدید کنندگان خود را به همراه جواب های آن در برگه ای جداگانه در دسترس همه قرار دهید تا در صورتی که کسی سوالی در مورد سرویس ها یا محصولات یا به طور کل نحوه فعالیت سایت تان داشت بتواند به راحتی با استفاده از صفحه پرسش و پاسخ جواب سوال خود را سریعتر بیابد.

صفحه از اینجا شروع کنید

در این صفحه میتوانید یک نقشه راه یا یک توضیح مرحله به مرحله برای استفاده راحت تر بازدید کنندگان تان از محتوای سایت ارائه دهید. هر کدام از این مراحل را میتوانید به مطلب مرتبط با آن در سایت خود لینک دهید.

پیشنهاد می کنیم در سایت خود از این برگه حتما استفاده کنید زیرا بازدید کننده را از سر درگمی در سایت تان رها خواهد کرد.

صفحه تعرفه ها

اگر ارائه دهنده سرویس خاصی هستید میتوانید برگه ای در سایت خود با عنوان تعرفه ها ایجاد کنید و در آن تمام قیمت های مرتبط با محصولات یا سرویس های خود را ذکر کنید.

برگه تعرفه ها

به عنوان مثال بسیاری از سایت هایی که ارائه دهنده تبلیغات هستند چنین صفحه ای را دارند یا سایت هایی که سرویس هایی را به بازدید کنندگان خود ارائه میدهند برگه ای با عنوان تعرفه دارند. مثل سایت های طراحی بنرها یا بروشورهای تبلیغاتی.

در پایان…

فکر نکنید این برگه ها تنها صفحات مهم سایت تان هستند، اما بد نیست هر سایتی این برگه ها را داشته باشد.

اما همانطور که در ابتدای مقاله نیز گفته شد با توجه به هدف و مخاطبان سایت ممکن است برگه های دیگری نیز نیاز باشد که در فوق به آن اشاره شد.

بعد از ساخت این برگه ها محتوای آن را باید تولید کنید که در این مورد لازم است تا نکاتی را در نظر داشته باشید.

پیشنهاد ما این است که ابتدا هدف و کارکرد سایت خود و همچنین مخاطب آن را مشخص کنید سپس بعد از نصب سایت وردپرسی تان شروع به ساخت این برگه ها با توجه به هدف و موضوع سایت کنید.

برنامه ریزی برای ساختار سایت و همچنین طراحی و برگه های مورد نیاز آن یکی از مهمترین کارهایی است که باید قبل از ایجاد سایت آن را انجام دهید.

کارنوین

سایت کارنوین به شما کمک میکند تا کسب و کار اینترنتی خود را همین امروز راه اندازی کنید. شما با یادگیری مهارت های دیجیتال مارکتینگ میتوانید با هر سرمایه و امکاناتی که در اختیار دارید، کسب درآمد اینترنتی مطمئنی داشته باشید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا