راه اندازی سایت

راهنمای انتخاب دامنه سایت [ قسمت دوم ]

در بخش اول اطلاعات خوبی در رابطه با ویژگی هایی که یک نام دامنه مناسب باید داشته باشه به دست آوردید، چنانچه بخش اول رو مطالعه نکردید میتونید از این لینک ابتدا آن مقاله را خوانده و سپس در ادامه قسمت دوم رو شروع کنید.

 قبل از شروع به شما یه نصیحت میکنیم:

فرقی نمیکنه برای کسب و کار فیزیکی خود به دنبال نام هستید یا برای تجارت آنلاین. درسته که باید زمانی رو کنار گذاشته و با دقت یک نام مناسب برای سایت خود انتخاب کنید، اما بهتره بیش از حد فکر نکنید. خیلی ها رو دیدیم که شاید هفته ها فقط درگیر انتخاب یک نام مناسب هستند.

بهتره اگه سرمایه کافی دارید و نمی خواهید برای این کار خودتون وقت بگذارید، انتخاب نام مناسب برای کسب و کارتون رو به افراد خبره بسپرید. اما اگر قراره یک کسب و کار اینترنتی رو شروع کنید و میخواهید با کمترین سرمایه و هزینه این کار رو انجام دهید در نهایت یک روز برای انتخاب نام مناسب برای سایت زمان صرف کنید.

سعی کنید بیش از حد فکر نکنید که چه نامی مناسب هست، چون فقط باعث گیج شدن شما میشه و در نتیجه شما رو از شروع کسب و کارتون عقب میندازه.

پس بهتره نام مناسبی رو با استفاده از روش های زیر پیدا کرده و فورا آن را ثبت کنید و دست به کار شوید.

با طوفان ذهنی شروع کنید.

طوفان ذهنی یا brainstorming روشی هست که برای ایده پردازی بسیار مناسب است، همچنین استفاده از طوفان فکر به افزایش خلاقیت هم بسیار کمک خواهد کرد.

بهتره که تکنیک طوفان ذهنی رو یاد بگیرید چرا که در آینده و در تمام مسیر شروع و انجام و اداره کسب و کارتون از این تکنیک میتونید استفاده های بسیاری کنید.

به طور خلاصه کاری که میکنید اینه که:
یک کاغذ برداشته و شروع کنید در رابطه با زمینه فعالیت سایت خود هر کلمه یا عبارتی که به ذهن تان میرسد را یادداشت کنید.

مهم نیست چقدر اون کلمه یا عبارت در لحظه مسخره یا غیر معمول به نظر بیاد. فقط هر چی به ذهنتون میرسه رو به صورت لیست از بالا به پایین بنویسید.

برای اثر گذاری بیشتر در طوفان فکری، معمولا یک زمان مشخصی هم در نظر میگیرند، به این صورت که مثلا باید در مدت تنها ۱۵ دقیقه هر ایده ای که به ذهنتون میرسه رو یادداشت کنید.

تاکید میکنیم هر چیزی، هر کلمه و یا هر عبارتی که مرتبط با زمینه فعالیت سایت شما باشه رو یادداشت کنید. هیچ کلمه ای رو به خاطر اینکه فکر میکنید بی معنی هست یا دوستش ندارید حذف نکنید، فقط هر چی به ذهنتون میرسه رو یادداشت کنید. حتی کلماتی که از اونها متنفرید!

از کلمات مترادف استفاده کنید.

کار بعدی اینه که پس از پایان مدت ۱۵ دقیقه طوفان فکری، بیاید تمام کلماتی رو که نوشتید نگاه کرده و ببینید در حوزه فعالیت سایت خود، از چه کلمات مشابه یا مترادف دیگری متوانید استفاده کنید؟

مثلا اگر حوزه فعالیت سایت شما آموزش زبان های خارجی هست ممکنه یکی از کلماتی که نوشتید ” زبان ” باشه.

حال ببینید از چه مترادف های دیگه ای متیونید برای این کلمه استفاده کنید؟

یکی از سایت هایی که میتونه در پیدا کردن کلمات مترادف به شما کمک کنه سایت واژه یاب هست.

سایت واژه یاب

با ورود به این سایت میتونید کلمه مورد نظر خود را در قسمت جستجو وارد کرده و نتایج رو ببینید.

همانطور که در تصویر مشخصه در این صفحه میتونید ایده های بسیاری برای سایت خود پیدا کنید.

به پایین صفحه رفته و روی جستجوی لغات هم آوا کلیک کنید، سپس باز هم پایین تر رفته و بر روی جستجوی لغات مشابه کلیک کنید.

vajehyab2

می بینید که لیست بلند بالایی از دیگر کلمات به شما داده میشه که تنها با یک نگاه سرسری هم میتونید ایده های بسیاری برای انتخاب نام مناسب برای سایت خود به دست بیارید.

برای تمام کلماتی که در مرحله اول و با استفاده از طوفان ذهنی در لیست خود نوشتید این کار رو انجم بدین. دور هر کلمه ای که نوشتید یک دایره کشیده و کلمات مشابه یا مترداف آن را به دایره آن کلمه وصل کنید.

اگر در سایت واژه یاب نتونستید برای کلمه ای به نتیجه برسید میتونید باز هم از روش طوفان فکری استفاده کنید و تنها برای یک کلمه به خصوص شروع کنید به پیدا کردن و حدس زدن کلمات مشابه یا مترادف. حتی میتونید از جستجوی گوگل هم برای پیدا کردن کلمات مشابه استفاده کنید.

اگر این کارها رو انجام بدین میبینید که در یک مدت کوتاه به چندین عبارت و ایده دست پیدا خواهید کرد.

کلمات را با هم ترکیب کنید.

تا اینجا کلمات و عبارات بسیاری به دست آوردید، حالا وقتش رسیده که این کلمات رو با هم ترکیب کنید تا بتونید به یک نام مناسب برای سایت خود دست پیدا کنید.

همچنین میتونید به کلماتی که دارید پسوند یا پیشوند هم اضافه کنید. اینطوری باز هم به ایده های بیشتری برای نام دامنه سایت میرسید.

اینجا یک لیست از تمام پیشوند ها یا پسوند هایی که میتونید استفاده کنید هست که سعی کنید از اون بهره ببرید. یا یک نگاه میبینید چقدر دست تان برای انتخاب نام مناسب برای سایت باز هست.

گلچین کنید.

حالا یک نگاه به تمام کلمات و عباراتی که تا اینجای کار به دست آورده اید انداخته و آنهایی که فکر میکنید مناسب نیست رو حذف کنید.

در هر مرحله که میخواهید کلمه یا عبارتی رو حذف کنید یا نگه دارید بهتره که به پرسش ها و ویژگی های مطرح شده در بخش اول مقاله انتخاب نامه مناسب دامنه، نگاه کرده و بسنجید که آیا این نام میتونه مناسب باشه یا خیر؟ اگر جواب منفی هست اون عبارت رو حذف کنید.

به همین ترتیب از بین تمام کلمات موجود، تعدادی رو که دوست دارید گلچین کنید.
بهتره از حس درونی خود هم کمک بگیرید. ممکن هست عبارتی باشه که واقعا عاشقش شدید پس بهتره نگهش دارید، یا ممکنه کلمه ای باشه که اصلا دوستش ندارید، حالا میتونید اون رو حذف کنید.

ببینید آیا در دسترس است؟

بعد از اینکه تعدادی از نام ها رو گلچین کردید وقتش رسیده تا ببینید آیا اصلا امکان ثبت این نام به عنوان دامنه سایت آزاد هست یا خیر؟
سایت های بسیاری هستند که به شما کمک میکنند تا بفهمید نام دامنه مورد نظرتان آزاد و قابل ثبت هست یا نه؟

وب سایت پیشنهادی ما Instant Domain Search هست. این سایت سرعت عمل بالایی داره و به محض اینکه شما شروع به تایپ نام مورد نظرتون در قسمت مشخص شده بکنید، سایت هم با رنگ بندی به شما نشون میده که آیا این نام قابل خریداری هست یا نه.

اگر دامنه شما آزاد باشه مانند تصویر سبز شده و میتونید ببینید علاوه بر .com دیگر کدام پسوند ها برای ثبت نام دامنه مورد نظرتان آزاد هست.

حالا نوبت ثبت دامنه تان است
بعد از اینکه اطمینان پیدا کردید نامی که مورد نظرتان هست دامنه اش آزاد بوده و قابل ثبت هست باید اقدام به خرید کنید تا این نام برای شما ثبت شده و تنها قابل استفاده برای کسب و کار شما باشد.

برای ثبت و خرید دامنه کافیه در گوگل عبارت خرید دامنه رو سرچ کنید. نتایج بسیاری خواهد آمد. شرکت های بسیاری هستند که میتونید از آن ها برای خریداری دامنه خود استفاده کنید.

از کجا برای سایتم دامنه بخرم؟

همونطور که گفته شد شرکت های بسیاری هستند که میتونید برای خرید دامنه از آن ها استفاده کنید.
اما ما هم به شما یک سرویس دهنده رو پیشنهاد میکنیم که خودمون هم تا کنون چند دامنه توسط این سرویس ثبت کردیم و از خدمات آن ها نیز راضی بودیم.

شرکت پیشنهادی ما برای ثبت دامنه شرکت برتینا هست.
دلایل انتخاب ما داشتن پشتیبانی خوب، قیمت مناسب و امکانات و سهولت خرید دامنه از این سایت بوده. گرچه دیگر شرکتها هم امکاناتی مشابه دارند.

در نهایت خود شما آزاد هستید که از هر شرکت یا سرویس دهنده ای که صلاح میدونید دامنه خودتون رو خریداری کنید.

سخن پایانی

در این مقاله دو قسمتی سعی کردیم تا به زبانی ساده و عملی، در پیدا کردن و ایده پردازی برای نام دامنه سایت به شما کمک کنیم. در صورتی که در ارتباط با دامنه سایت، نیاز به اطلاعات بیشتر و تخصصی تری دارید میتونید از این لینک اطلاعات مفیدی به دست بیارید.

همچنین برای انتخاب یک نام مناسب، دامنه سایت شما باید دارای ویژگی هایی باشه که در موفقیت سایت شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

سرویس دهندگان بسیاری هستند که میتونید برای ثبت دامنه سایت خود از آن ها خریداری کنید. ما هم به شما یکی از سرویس دهندگانی که خودمون چندین بار با آن ها تجربه داشتیم رو بهتون معرفی کردیم.

امیدواریم که این مطلب به کارتون بیاد و بتونید با استفاده از راهنمایی های داده شده نام دامنه مناسبی برای سایت خود انتخاب کنید.

کارنوین

سایت کارنوین به شما کمک میکند تا کسب و کار اینترنتی خود را همین امروز راه اندازی کنید. شما با یادگیری مهارت های دیجیتال مارکتینگ میتوانید با هر سرمایه و امکاناتی که در اختیار دارید، کسب درآمد اینترنتی مطمئنی داشته باشید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. عرض سلام و وقت بخیر
    جهت کسب درآمد برای خیریه قصد داریم سایتی راه اندازی کنیم . آیا این از طریق خدمات شما مقدور هست . خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و هزینه های راه اندازی رو هم قید بفرمایید. متشکرم

    1. سلام وقت بخیر،
      ما در حال حاضر خدماتی در زمینه راه اندازی و سئو سایت ارائه نمیدهیم، برای این منظور میتوانید از سایت های برونسپاری چون انجام میدم و پارس کدرز استفاده کنید.
      در صورتی که علاقه مند به یادگیری هستید میتوانید از بخش آموزش ساخت سایت، ویدیوها و آموزشهای رایگان را مشاهده بفرمایید.

      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا