راه اندازی سایت

چطور با ایجاد وبلاگ، بازدید و فروش خود را چند برابر کنید؟

همانطور که میدانید محتوا مهمترین رکن موفقیت کسب و کار اینترنتی تان است.

محتوا به دو شکل میتواند در سایت شما قرار گیرد:

یکی محتوایی که در صفحات یا برگه های سایت تان قرار میدهید و معمولا ثابت هست.

مثلا محتوای صفحه اصلی یا محتوای برگه هایی چون درباره ما یا صفحات محصولات.

یکی هم محتوایی هست که دائما به روز میشود.

پست ها یا نوشته هایی که معمولا در صفحه وبلاگ سایت قرار میگیره از این دست محتوا هست.

در آموزش رایگان ساخت سایت با وردپرس یاد گرفتید که چطور میتونید برگه استاتیکی رو به عنوان صفحه اصلی سایتتون قرار دهید و یک برگه جداگانه را برای وبلاگ ایجاد کنید.

برای اینکه بتوانید بازدید سایت خود را افزایش داده، مشتری جذب کنید و فروش و درآمد تان را افزایش دهید، باید سایت شما برگه وبلاگ را دارا باشد.

مهم نیست سایت تان شرکتی، یا فروشگاهی باشد، باید حتما قسمتی برای قرار دادن جدیدترین مقالات و آموزش ها در حوزه کاری تان داشته باشید.

در این آموزش شما را نحوه ایجاد یک وبلاگ برای سایت تان آشنا خواهیم کرد.

دقت داشته باشید که این وبلاگ برای موفقیت و درآمد زایی کسب و کارتان ضروری است و زمین تا آسمان با وبلاگی که شما فکرش را میکنید متفاوت است.

پس با ما همراه باشید …

اهمیت وبلاگ سایت

مهمترین وظیفه وبلاگ سایت ایجاد محتوای به روز و مفید برای بازدید کنندگان سایت است. وبلاگ باید دائما و به طور روزانه یا هفتگی با مطالب و نوشته های جدید به روز رسانی بشه.

اما چرا اگر میخواهید در کسب و کار اینترنتی موفق باشید باید حتما یک وبلاگ داشته باشید؟

کمک به افزایش بازدید کننده سایت با افزایش رتبه سایت در موتور جستجو

بارها گفتیم که محتوا مهمترین قسمت هر کسب و کار اینترنتی هست، برای اینکه بتونید در موتورهای جستجو رتبه خوبی داشته باشید باید حتما محتوای عالی در سایتتون منتشر کنید.

محتوایی که برای کلمات و عبارات کلیدی مرتبط با حوزه فعالیت تان بهینه شده باشند.

بهترین روش برای افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو استفاده از وبلاگ هاست.

وبلاگ به دلیل به روز رسانی دائمی و داشتن نوشته های بهینه شده برای عبارت های کلیدی به افزایش رتبه سایت شما در موتور جستجو کمک بسیار زیادی میکند.

پس اگر کسب و کار شما بازدید کننده یا فروش کافی ندارد، بهتره به فکر راه انداختن یک وبلاگ برای سایت خود باشید.

ابزاری برای تعامل با مخاطبان

مهمترین ویژگی یک وبلاگ اینه که با استفاده از بخش کامنتها به کاربران و بازدید کنندگان امکان میده تا با صاحب کسب و کار تعامل داشته باشند.

شاید دیده باشید سایت هایی که در قسمت وبلاگشون چقدر افراد در رابطه با سرویس یا خدمات اونها کامنت گذاشتند و یا سوالاتی رو پرسیدند، یا دیگر مشتریان در رابطه با سرویس اونها نظرات و فیدبک هایی رو قرار دادند.

تعامل با مخاطبان از طریق کامنت ها

به این روش صاحب کسب و کار نه تنها میتونه ارتباط نزدیکتری با کاربران خود داشته باشد، بلکه میتونه از فیدبک ها و نظرات کاربران خود استفاده کرده و در جهت رفع ضعف ها و تقویت نقاط قوت کسب و کارش بربیاید.

افزایش اعتماد سازی در کاربران با ارائه اطلاعات رایگان

وجود مطالب رایگان در وبلاگ سایت که بتونه در کنار خدمات و محصولات، اطلاعاتی رو هم به صورت رایگان در اختیار مشتریان و یا بازدید کنندگان قرار بده نه تنها باعث افزایش اعتماد بازدید کننده میشه بلکه احتمال خرید و تبدیل شدن به مشتری رو در بازدید کننده نیز افزایش میده.

وقتی بازدید کننده وارد سایت شما میشه و با حجم عظیمی از اطلاعات رایگان در وبلاگتون مواجه میشه بسیار مشتاق تر هست از شما خرید کنه تا سایتی که هیچ مطلبی در سایتش برای ارائه به بازدید کنندگان یا مشتریان خود نداره.

انتشار اخبار و به روز رسانی های مرتبط با کسب و کار در وبلاگ سایت

با استفاده از وبلاگ میتونید آخرین اخبار و به روز رسانی های مرتبط با تخفیف ها یا محصولات و خدمات جدیدی که ارائه میکنید را در وبلاگ به مشتریان و بازدید کنندگان ارائه کرده و آن ها را از این امر آگاه کنید.

وبلاگ نویسی کسب وکار شما نیست

وبلاگ ها و سایت های بسیاری هستند که با استفاده از وبلاگ نویسی و ارسال روزانه و هفتگی مطالب مختلف در سایت خود قصد کسب درآمد دارند.

اما شاید دیده باشید که بسیاری از این سایت ها از نداشتن درآمد گله میکنند و دائما میگن که کسب درآمد از اینترنت یا داشتن وب سایت و وبلاگ و درآمد از آن راحت نیست.

البته راحت نیست و نیاز به کمی تلاش و صرف وقت و آموختن یک سری مهارت ها داره، ولی مشکل از این ها نیست، مشکل از ذهنیت اشتباه از کسب درآمد از اینترنت هست.

وبلاگ به خودی خود کسب و کار یا بیزنس نیست. تمام افرادی که در کسب درآمد از اینترنت توسط سایت یا وبلاگشون شکست خوردن به این دلیل بوده که شروع کردن یک سایتی رو ساختند و اون رو با انواع محتوا اعم از کپی و غیر کپی پر کردن و بعد با قرار دادن انواع تبلیغات بنری و چشمک زنِ مختلف و انواع پاپ آپ های آزار دهنده، منتظر بودن تا شاید معجزه ای شده و وبلاگ یا سایت شان برای شان درآمد های میلیونی بسازد.

در صورتی که این اتفاق نیفتاده.

اکثر وب مسترها و وبلاگ نویس ها به این صورت اقدام به کسب درآمد میکنند:

ایده یا موضوعی کلی که به نظرشان جالب میاد رو انتخاب میکنند که البته یکی از دلایل شکست شان نیز همین است که تنها روی بخشی از بازار هدف تمرکز نکرده و سایتی با موضوعات مختلف ایجاد میکنند.

سپس وبلاگ یا وب سایتی مرتبط با آن موضوع میسازند.

چندین و چند مطلب مختلف رو از این سایت و آن سایت با اندکی تغییر یا کاملا کپی در سایت خود قرار میدهند.

علاوه بر موضوع اصلی سایت در رابطه با موارد غیر مرتبط دیگر هم شروع به نوشتن میکنند.

معمولا مطالب سایت آن ها کمتر از ۱۰۰۰ کلمه بوده و از نظر محتوا ارزش زیادی ندارد و آن چنان که باید آموزنده و جذاب نیست.

نمیدانند چطور بازدید کننده به سایت خود جذب کنند و اصول سئو را هم رعایت نمیکنند.

دائما نگران رتبه گوگل و الکسای سایت شان هستند و با انواع روش های غیر معمول و تقلبی سعی دارند تا رتبه سایت خود را افزایش دهند.

کمی که بازدید کننده سایت شان افزایش یافت، انواع تبلیغات بنری و چشمک زن رو در بالا و پایین سایت و میان مطالب و گوشه های بالایی و پایینی سایتشان قرار میدهند.

انواع محصولات غیر مرتبط با موضوع سایت شان را برای کسب درآمد از  طریق همکاری در فروش در سایت خود قرار میدهند.

با استفاده از انواع پاپ های آزار دهنده به دنبال کسب درآمد از طریق کلیک روی تبلیغات توسط بازدید کنندگان هستند.

و در نهایت از نداشتن درآمد خوب و درست حسابی مینالند و بعد از مدتی که دیگر توان و ایده ای برای ادامه سایت خود ندارند آن را نیمه کاره رها کرده یا برای فروش میگذارند بلکه بتوانند هزینه های خود را جبران کنند.

البته شاید برخی از این سایت ها درآمد خوبی داشته باشند، اما اگر شما تازه کار هستید یا میخواهید سایتی به این روش اداره کنید و یا اینکه سایتی دارید که به این روش قصد درآمد از آن را داشته و از درآمد آن شاکی هستید بهتر است دوباره فکر کنید و این روش کسب درآمد رو رها کنید.

وبلاگ شما برای تان کسب درآمد نمیکند بلکه “کسب و کارتان” است که کسب درآمد میکند.

کسب و کار هم زمانی وجود دارد که شما چیزی رو به فروش برسونید. هیچ کسب و کاری بدون وجود محصول یا خدمت و متدی برای فروش آن محصولات و خدمات دوام نخواهد داشت و اصلا کسب و کار نامیده نمیشود.

مهمترین دلیل شکست اکثر سایت ها و وبلاگ ها نداشتن محصول و خدمات درست و همچنین نداشتن یک متد و استراتژی مشخص برای فروش آن است.

وبلاگ تنها وسیله ای است که بازدید کننده و مخاطب هدف رو به سایت شما جذب کرده و اعتماد اون رو افزایش میده و اون بازدید کننده رو به مشتری شما تبدیل میکنه.

وبلاگ ابزاری برای جذب مخاطب است

تنها راز موفقیت شما با استفاده از وبلاگ و کسب درآمد از آن این است که یک متد یا استراتژی درست برای ساخت محصول و فروش آن به مخاطب هدف داشته باشید.

سپس از وبلاگ برای جذب مخاطب و افزایش اعتماد او و همچنین تبدیل این مخاطب به مشتری کمک بگیرید.

بهتره مانند یک کارآفرین و صاحب کسب و کار فکر کنید، شما باید یک کسب و کار بسازید و از وبلاگ برای فروش بیشتر و افزایش مخاطبان خود استفاده کنید.

مطالب رایگان و مفید و اموزنده ارائه دهید.

در نهایت مهمترین هدف شما از داشتن وبلاگ برای کسب و کار اینترنتی تون باید این باشه که تا میتونید مطالب رایگان و مفید ارائه کنید.

مطالب شما باید اختصاصی باشه و نه کپی از سایت های دیگر.

فقط در چند ماه اول ایجاد وبلاگ، باید هدفتون رو روی تولید مطالب آموزشی رایگان و مفیدِ مرتبط با کسب و کارتون قرار دهید.

وقتی بازدید کننده وارد سایت شما بشه و با تعداد زیادی مطالب مفید و آموزنده و در عین حال اختصاصی روبرو بشه که تا حالا جای دیگه ندیده، مطمئن باشید نه تنها اعتمادش به سایت شما جلب خواهد شد، بلکه این بازدید کننده تبدیل به یک مشتری بالقوه برای کسب و کار شما شده و برای خوندن مطالب بیشتر مشتاق تر خواهد بود.

داشتن مطالب رایگان و مفید هم بازدید کنندگان شما رو به مشتری تبدیل خواهد کرد و هم اینکه آن ها رو مدت بیشتری در سایت تان نگه خواهد داشت که این امر خودش در کاهش نرخ خروج از سایت بسیار موثر است.

پس به هیچ عنوان با هدف کسب درآمد وبلاگ نسازید.

فقط باید محتوای رایگان و با ارزش ارائه کنید و در پشت صحنه از یک استراتژی درست برای تولید و فروش محصولات و خدمات تان استفاده کنید.

اهمیت ساید بار یا ستون کناری در وبلاگ

یکی از اِلِمان هایی که در اکثر سایت ها و به خصوص در وبلاگ ها دیده میشه وجود سایدبار یا ستون کناری هست.

اما سوالی که پیش میاد اینه که آیا اصلا سایت شما به این سایدبار احتیاجی داره یا خیر؟ اصلا وجود ساید بار در سایت به چه دردی میخوره و بهتره در کدام صفحات باشه؟

اهمیت سایدبار در وبلاگ

 

مزیت استفاده از ساید بار چیست؟

مهمترین مزیت ساید بار این است که میتوانید با استفاده از آن توجه بازدید کننده سایت را به مطالب و محتوای سایت تان جلب کنید.

شما میتوانید با استفاده از ستون کناری مخاطب را به عضویت در شبکه های اجتماعی، مشاهده آخرین مطالب سایت، عضویت در لیست خبرنامه و یا رفتن به صفحه محصولات هدایت کنید.

چه چیزی در سایدبار سایت خود قرار دهیم؟

همانطور که گفته شد مهمترین استفاده از ساید بار سایت، معرفی محصولاتی هست که فروش میرسونید و یا معرفی دیگر مطالب مرتبط در سایت خود.

سعی کنید در ساید بار سایت خود موراد زیر رو قرار دهید:

  • معرفی محصولات یا خدمات خود با استفاده از تصویر
  • نمایش آخرین مطالب سایت خود
  • قسمتی برای دریافت ایمیل کاربران

علاوه بر موارد فوق میتونید در سایدبار سایت خود تبلیغات هم نشان دهید، که البته این مورد رو برای سایت های تازه کار و در شروع که هنوز به اندازه کافی اعتبار و بازدید کننده ندارند پیشنهاد نمیکنیم.

با استفاده از آموزش زیر و با ابزارک ها میتوانید سایدبار سایت خود را به راحتی ایجاد کنید.

ساید بار در کدام صفحات قرار گیرد؟

در رابطه با اینکه سایدبار در کدام صفحات قرار گیرد لازم هست تا به این نکته توجه کنید که مهمترین هدف شما در این صفحه چیست؟

معمولا در صفحه اصلی بهتر است از ساید بار استفاده نکنید، که البته این هم بستگی به هدف سایت شما دارد.

اما برای این منظور این نکات رو در نظر داشه باشید:

معمولا در صفحاتی که قصد فروش کالا یا خدمات خود را دارید و به معرفی جزئیات آن محصول پرداخته اید و هدفتان جلب مشتری و فروش است، بهتره از ساید بار استفاده نکنید، تا به این روش میزان تمرکز کاربر را تنها به پروسه خرید محصول فعلی معطوف کنید.

در واقع وجود ساید بار در صفحه فروشِ محصول باعث سردرگمی و حواس پرتی خواهد شد.

همچنین در صفحاتی که قصد دریافت ایمیل کاربران را دارید یا همان صفحات فرود یا لندینگ پیج ها به هیچ عنوان نباید از سایدبار استفاده کنید، چرا که هدف شما تنها دریافت ایمیل کاربر است و لا غیر.

پس از سایدبار در این صفحات استفاده نکنید تا درصد بیشتری از بازدید کنندگان را به خرید محصولات ترغیب کرده و هچنین میزان دریافت ایمیل کاربران افزایش پیدا کند.

اما بهترین جا برای قرار دادن ساید بار در صفحه وبلاگ و نوشته ها هست.

با این روش میتونید هم به معرفی محصولات خود بپردازید هم اینکه ایمیل کاربران را ردیافت کنید.

با استفاده از سایدبار در این صفحات میتونید دیگر مطالب مرتبط سایت خود را به کاربران برای مطالعه بیشتر معرفی کنید.

  • پس ساید بار باید در صفحه وبلاگ و پست های نوشته شده در وبلاگتان نمایش داده شود.
  • بهتر است در صفحه اصلی سایت از ساید بار استفاده نکنید.
  • در صفحات تماس با ما و درباره ما و صفحات پرسش و پاسخ، نیازی به استفاده از ساید بار نیست.
  • در لندینگ پیج ها یا صفحات فرود که هدف دریافت ایمیل کاربران هست به هیچ عنوان از سایدبار استفاده نکنید.
  • در صفحات معرفی ویژگی های محصولات و خدماتی که قصد فروش آن را دارید هم بهتر هست تا جای امکان از سایدبار استفاده نکنید.

ساید بار سمت چپ یا سمت راست؟

سوال آخر این هست که بهتره ساید بار در سمت چپ صفحه قرار بگیره یا در سمت راست؟

اول از همه پیشنهاد میکنیم تا جایی که امکان داره از داشتن صفحات سه ستونه به صورت تصویر زیر خودداری کنید.

هدف شما باید ایجاد سادگی و زیبایی در سایت باشد به گونه ای که منجر به شلوغ شدن و افزایش پیچیدگی و گمراهی کاربر نشود.

در سایت های دو ستونه، در واقع یک ستون، بخشی است که در آن متن یا محتوا قرار میگیرد، و ستون دیگر همون سایدبار هست.

اما اینکه در سایت های دو ستونه ساید بار در سمت چپ قرار بگیره بهتر هست یا در سمت راست، سوالی است که شاید در ابتدای شروع کار، ذهن برخی از وب مسترها رو به خود درگیر کند.

البته باید گفت آن قدرها در این مورد تفاوت وجود نداره و این شما هستید که باید بعد از مدتی با توجه به اهدافی که برای سایت تان در نظر دارید تشخیص دهید که ساید بار در سمت راست بهتر هست یا در سمت چپ؟

از نظر فنی یا برای افزایش نرخ تبدیل سایت، با توجه به اینکه در زبان فارسی حروف از سمت راست به چپ نوشته میشوند و هدف شما تمرکز روی محتوای سایت هست بهتر هست که ساید بار در سمت چپ قرار بگیرد.

به این ترتیب تمرکز بر روی محتوا و متن موجود در وبلاگ یا نوشته افزایش بیشتری خواهد داشت.

اما در صورتی که ستون سمت راست قرار بگیرد، تمرکز روی محتوا کمتر شده و پرش چشم روی ستون سمت راست و محتوای آن بیشتر خواهد بود.

در نهایت میتونید با بررسی و آنالیز رفتار بازدید کنندگان و استفاده از تست های A/B متوجه شوید که ساید بار سمت راست بهتر هست یا سمت چپ؟

استراتژی تولید محتوا برای وبلاگ

خب حالا نوبت میرسه به تولید محتوا برای بخش وبلاگ کسب و کار اینترنتی مان.

ساده ترین کار برای شروع اینه که با توجه به موضوع سایت و بازار هدفی که انتخاب کرده اید و همچنین کلمات و عبارات کلیدیِ مرتبط با موضوع سایت خود، شروع کنید به نوشتن.

اما وبلاگ نویسی فقط محدود به نوشتن یک پست ساده و انتشار آن در سایت نیست.

لازم هست که برای موفقیت کسب و کارتون چند نکته را در تولید محتوا برای وبلاگ سایت در نظر داشته باشید.

چطور برای وبلاگ خود ایده یا موضوع برای نوشتن پیدا کنیم؟

اولین سوالی که برای اکثر وبلاگ نویسان پیش میاد اینه که راجع به چی بنویسم؟ یا چطور موضوع مناسبی برای نوشتن در وبلاگ پیدا کنم؟

سوال بعدی اینه که چطور همیشه مطلب برای نوشتن داشته باشیم؟

برای داشتن یک وبلاگ درست و حسابی نیاز به مطلب دارید تا بتونید به صورت هفتگی با مطالب و نوشته های جدید و البته اختصاصی سایت تان را به روز رسانی کنید.

اما پیدا کردن ایده برای نوشتن مطلب یکی از کارهایی است که اکثر افراد رو دچار مشکل میکنه.

از سه روش میتونید برای وبلاگتون ایده یا موضوع برای نوتشن پیدا کنید.

استفاده از عبارت کلیدی قسمت پیشنهادات گوگل

زمانی که موضوعی را در گوگل جستجو میکنید، در پایین نتایج جستجو میتونید لیستی از عبارات مشابهی که توسط کاربران جستجو شده است را ببینید.

استفاده از گوگل برای پیدا کردن موضوع

این عبارات میتواند ایده های خوبی برای موضوع بعدی نوشته های وبلاگ تان به شما بدهد.

با کلیک روی هر کدام از این عبارات میتونید به تعداد بیشتری عبارت و ایده برسید.

استفاده از انجمن های گفتگوی مرتبط با موضوع سایت

روش دوم استفاده از انجمن های گفتگو یا فروم ها است.

اما ببینیم چطور میتونیم با استفاده از همین انجمن ها موضوعات خوبی برای نوشتن در وبلاگ سایت خود پیدا کنیم.

برای پیدا کردن ایده، اول لازم هست تا فروم های مرتبط با موضوع سایت خود را پیدا کنیم.

میتونید ایده یا عبارت کلیدی و یا موضوع سایت تان را در قسمت جستجو به این صورت وارد کنید:

“عبارت کلیدی” + forum

و سپس با بررسی نتایج جستجو سایت ها یا انجمن های گفتگوی تخصصی و یا مرتبط با موضوع مورد نظر خود را پیدا کنید.

استفاده از فروم ها برای پیدا کردن موضوع

حالا کافیه با بررسی تالارها و پست های موجود در این فروم ها به ایده های خوبی برسیم.

معمولا در این انجمن ها اعضا سوالاتی رو مطرح کردن یا مشکلات خودشون رو در میان گذاشتن و به دنبال راه حلی برای اون میگردن که این میتونه به ما در پیدا کردن ایده کمک بسیاری بکنه.

استفاده از مطالب نوشته شده توسط رقبا

روش بعدی اینه که سایت های رقیب رو بررسی کنید و ببینید اون ها چه مطالبی در سایت یا وبلاگ خودشون قرار میدن.

سپس سعی کنید مطلبی بهتر از اون ها در سایت خود منتشر کنید.

روش کار بسیار ساده هست، اما به هیچ عنوان به دنیال کپی برداری از سایت های رقیب نباشید.

معمولا مطالبی که تعداد کامنتهای بالایی رو داره یا بیشتر در سایت های شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته شده از محبوبیت بیشتری برخوردار هست.

میتونید این مطالب رو پیدا کرده و ببینید در این مطالب در مورد چه موضوعاتی صحبت شده.

هر کدام از تیترها یا حتی سر فصل های موجود در این مطالب میتونه یک ایده عالی برای نوشتن موضوع بعدی وبلاگ تون باشه.

اما بهتر از اون بررسی قسمت کامنتهای مطالبِ وبلاگ های مرتبط هست.

معمولا در قسمت کامنتها، سوالات یا پیشنهادات و انتقاداتی رو مطرح میشه که میتونه به شما در پیدا کردن ایده برای وبلاگ سایت کمک بسیاری کند.

لحن مناسب برای نوشته های وبلاگ خود بیابید.

حالا که چندین ایده برای نوشتن مطالب وبلاگ خود به دست آوردید لازم هست تا قبل از نوشتن به یک نکته مهم توجه کنید.

بهتره قبل از اینکه شروع به نوشتن کنید، اول مشخص کنید که میخواهید با چه لحن و چه نوع گفتاری با مخاطبان سایت خود گفتگو کنید؟

برخی ترجیح میدهند از لحن کتابی استفاده کنند، برخی لحن دوستانه را میپسندند.

بهتره از همین ابتدای کار این مورد رو مشخص کنید.

باید با توجه به مخاطبان خود و حوزه ای که در اون فعالیت میکنید لحن مناسبی رو انتخاب کنید.

به عنوان مثال اگر در حوزه ای تخصصی فعالیت میکنید که نیاز به نوشتن به صورت تخصصی و کتابی داره میتونید به این روش عمل کنید در صورتی که نوشتن وبلاگی در مورد درست کردن غذاهای مختلف و یا مواردی که خیلی رسمی نیستند میشه از لحن خیلی راحت تر و به اصطلاح، خودمانی استفاده کرد.

دقت داشته باشید که بهترین راه اینه که همونطور که حرف میزنید بنویسید.

یکی از روش هایی که به شما در پیدا کردن لحن مناسب برای نوشتن وبلاگتون کمک میکنه اینه که سایت ها یا وبلاگ های مشابه و یا به عبارتی وبلاگ رقبای خود را مطالعه کنید.

خواندن بسیار، به نوشتن بهتر مطالب هم کمک میکند.

برنامه ریزی قبل از شروع نوشتن وبلاگ سایت.

خب میرسیم به مرحله بعدی یعنی شروع به نوشتن.

اولا این نکته رو در نظر داشته باشید که بهتر هست برای اینکه در امر وبلاگ نویسی به مشکل نخورید و نگرانی از بابت نداشتن مطلب نداشته باشید، قبل از اینکه مطالب رو در سایت خود منتشر کنید، حتما به اندازه ۱۰ مطلب از پیش آماده شده داشته باشید.

شما میتونید از برنامه Word استفاده کرده و شروع کنید به نوشتنِ ۱۰ مطلب در مورد ایده ها یا موضوعاتی که به دست آورده اید.

به این روش دیگر برای شروع کار نگرانی نخواهید داشت.

میتونید به راحتی شروع کنید به فرستادن روزی یک مطلب یا هفته ای سه مطلب از ۱۰ مطلبی که از قبل آماده کردید.

به این ترتیب شما حداقل در ماه اول راه اندازی سایت خود به اندازه کافی مطلب برای قرار دادن در سایت خواهید داشت.

همچنین در این یک ماه میتونید وقت خودتون رو صرف پیدا کردن ایده های بیشتر و همچنین نوشتن مطلب برای ماه دوم و ادامه مسیر وبلاگ نویسی کنید.

پس به عبارت بهتر میشه گفت شما در طول یک هفته باید دو کار رو انجام بدین:

  • اول اینکه وبلاگ سایت خود را با مطالبی که از قبل نوشتید به روز رسانی کنید
  • و دوم اینکه در طول هفته ایده ها و موضوعات بیشتری رو به دست آورده و در مورد آنها مطلب بنویسید تا برای هفته های بعد و ماه های پیش رو به اندازه کافی محتوا یا نوشته برای سایت خود داشته باشید.

جمع بندی و کلام پایانی

اگر این آموزش را تا انتها مطالعه کرده باشید، باید بدانید که وبلاگ نویسی کسب و کار اینترنتی شما نیست.

بلکه وبلاگ ابزاری است که با استفاده از آن میتوانید بازدید و فروش سایت خود را افزایش دهید.

در این  آموزش سعی شد تا نکاتی برای ایجاد وبلاگ موفق برای کسب و کارتان گفته شود.

اگر میخواهید بازدید و فروش سایت تان را افزایش دهید، باید حتما بخشی با عنوان وبلاگ یا مقالات برای سایت خود ایجاد کنید.

با استفاده از محتوایی که در این بخش منتشر میکنید و البته سئوی صحیح این محتوا میتونید بازدید سایت تان را افزایش دهید.

همچنین با استفاده صحیح از ستون کناری یا همان سایدبار میتوانید مخاطب را به دیگر مطالب سایت تان و محصولات و خدمات خود نیز هدایت کنید.

در نهایت قبل از آنکه بخش وبلاگ کسب و کار خود را استارت بزید، سعی کنید حتما ۱۰ مطلب از پیش آماده شده داشته باشید.

به این ترتیب برای یک ماه اول کسب و کارتان نگرانی از بابت نداشتن محتوا نخواهید داشت.

در این آموزش همچنین شما را با ساده ترین روش ها برای پیدا کردن موضوع و ایده مناسب برای نوشتن مقالات سایت آشنا کردیم.

در دوره تولید محتوا میتوانید با ۹ روش عالی برای پیدا کردن صدها ایده تولید محتوا آشنا شوید.

همچنین در این دروه آموزشی شما را با تمام نکات و تکنیک های تولید محتوا برای بخش وبلاگ سایت تان آشنا خواهیم کرد و روشی را آموزش داده ایم که میتوانید با استفاده از این روش به سرعت مقالات جامع و اختصاصی برای سایت خود تولید کنید.

کارنوین

سایت کارنوین به شما کمک میکند تا کسب و کار اینترنتی خود را همین امروز راه اندازی کنید. شما با یادگیری مهارت های دیجیتال مارکتینگ میتوانید با هر سرمایه و امکاناتی که در اختیار دارید، کسب درآمد اینترنتی مطمئنی داشته باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا