بازاریابی اینترنتی

برای افزایش ترافیک سایت خود این ۴ قدم اساسی را باید هر هفته بردارید

افزایش بازدید سایت یکی از مهمترین عناصر برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق محسوب شده و البته میتوان گفت یکی از سخت ترین کارها نیز برای هر وب مستری همین افزایش ترافیک سایت هست.

یکی از مهمترین و اساسی ترین مشکلات اکثر بلاگرها و صاحبین سایت ها و کسب و کار ها این است که مهم نیست چقدر تلاش میکنند اما باز هم نمیتوانند به اندازه کافی ترافیک و بازدید کننده برای سایت خود جذب کنند.

مخصوصا این کار زمانی طاقت فرساست که شما تازه شروع به کار کرده اید و دارید روز های اول راه اندازی کسب و کار خود را طی میکنید.

برای شروع کسب درآمد از سایت خود باید سعی کنید تا به تعداد حداقل ۱۰۰ بازدید روزانه برسید، اما شاید در ابتدا این کار کمی سخت و غیر ممکن به نظر برسد.

اما نگران نباشید اگر شما هم مانند بسیاری از تازه کاران این مشکل رو دارید که چطور میتونید بازدید کنندگان واقعی برای سایت خود فراهم کنید در این مقاله با استفاده از ۴ روش به شما یاد میدیم که باید در طول هفته چه کار کنید تا بتونید به بازدید مناسبی برای سایت خود رسیده و اقدام به کسب درآمد از آن کنید.

فراموش نکنید رسیدن به بازدید مورد نظر کار یک شبه نیست و باید اندکی صبر داشته باشید و زود نا امید نشوید. این کارها به شما کمک میکند تا بتونید هر چه سریعتر به تعداد بازدید کننده مورد نظر خود دست پیدا کنید.

در این مقاله با روشی رایگان برای افزایش بازدید کننده سایت خود آشنا خواهید شد. این روش نیاز به برداشتن ۴ قدم دارد تا بتوانید شاهد افزایش ترافیک سایت خود باشید. دقت داشته باشید که با توجه به اینکه این روش رایگان هست، پس نیاز به اندکی زمان داره، اما در بلند مدت نتایج خوبی رو برای شما به ارمغان خواهد آورد پس با ما همراه باشید.

قدم اول: مطالب اساسی (روزانه یک ساعت)

شما باید روزانه یک ساعت زمان بگذارید برای نوشتن یک مطلب اساسی برای سایت خود. به این مطالب که در انگلیسی pillar article گفته میشه در واقع مطالبی هستند که بسیار مفصل و دارای ارزش زیادی از نظر محتوا بوده و اطلاعات بسیار خوبی رو در اختیار خواننده قرار میده.

در واقع این مطالب به نوعی رکن و اساس کسب و کار شما باید باشند وشما باید هفته ای یک مطلب اساسی در سایت خود منتشر کنید. چنانچه نمیتونید این کار رو انجام بدید میتونید هر ۱۵ روز یک بار یک مطلب از این نوع در سایت خود منتشر کنید.

روزانه یک ساعتی که برای نوشتن چنین مطلبی اختصاص میدهید باید به این صورت باشه که ابتدا با استفاده از روش طوفان ذهنی ایده پردازی کرده و موضوع مناسبی رو برای این نوع مطالب اساسی پیدا کنید، سپس تحقیق کرده و شروع به نوشتن یک مطلب فوق العاده و با جزئیات و نکات آموزشی فراوان، برای سایت خود کنید.

یکی از ویژگی های این گونه مطالب طولانی بودن اونها هست، معمولا بهتر هست که این مطلب بالای ۲۵۰۰ کلمه باشد، دارای جزئیات بوده و سعی کنید اطلاعات و ارزش زیادی رو به رایگان در اختیار خواننده قرار دهید.

همچنین اینگونه مطالب باید ساختار بندی درستی هم داشته باشند و از عناوین و سر فصل ها به خوبی در آن استفاده شده باشد.

به طور کل مطالب اساسی باید جوری باشند که خواننده با خواندن آن به آنچه دنبالش هست رسیده و مشتاق ذخیره کردن و یا بوکمارک کردن آن مطلب و یا به اشتراک گذاری آن با دیگران باشد.

به عنوان مثال اگر شما سایت یا وبلاگی در مورد طراحی وب دارید یکی از نمونه مطالب اساسی سایت شما میتواند مطلبی با عنوان ” ۱۰۰ منبع رایگان گرافیک برای طراحان وب ” باشد.

معمولا برای نوشتن چنین مطلبی شما باید زمانی بین ۵ تا ۱۰ ساعت رو در نظر بگیرید که همان روزی یک ساعت کفایت خواهد کرد.

یک نمونه از چنین مطلبی که در سایت کارنوین نوشته شده است را میتونید در لینک روبرو بخوانید: راهنمای انتخاب و خرید دامنه برای وب سایت ( بخش اول )

از جمله نمونه مطالبی که میتوانید به عنوان مقاله اساسی برای سایت خود در نظر بگیرید به شرح زیر است:

  • مقاله ای شامل لیست عظیمی از منابع به درد بخور و یا رایگان متناسب با نیاز خواننده و مرتبط با موضوع سایت تان
  • مطالبی که دارای آموزش های پایه ای و یا حرفه ای و اساسی و دارای جزئیات باشند.
  • پیدا کردن راه حل برای مشکلات خوانندگانِ هدفمند سایت و نوشتن یک مقاله اساسی و با جزئیات کامل در مورد راه حل مورد ارائه
  • نوشتن یک مطلب اساسی در مورد موضوعات مورد بحث و داغ روز در زمینه کسب و کار خود.

قدم دوم: برقراری ارتباط ( روزانه ۳۰ دقیقه )

برای موفقیت و افزایش ترافیک سایت، برقراری ارتباط با دیگران در حوزه کسب و کارتان از اهمیت به سزایی برخوردار است.

برقراری ارتباط با دیگر وب سایت ها

برای این منظور لازم است تا روزانه حداقل ۳۰ دقیقه را برای این کار اختصاص دهید. برقراری ارتباط شامل موارد زیر است:

  • بررسی دیگر سایت ها و وبلاگ های مشابه در حوزه فعالیت کسب و کارتان و گذاشتن کامنت یا نظر در سایت های آن ها
  • یافتن مطالب مفید مرتبط با سایت تان و لینک دادن به آنها از سایت خودتان
  • برقراری ارتباط با صاحبان سایت ها و وبلاگ های مشابه و تبادل لینک با آنها و همچنین برقراری ارتباط با آنها از طریق ایمیل و شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام، توییتر و فیس بوک

در مورد کامنت گذاشتن لازم است نکاتی را رعایت کنید و تنها با نوشتن یک کامنت کلیشه ای بهتر است خود و کسب و کارتان را خراب نکنید.

فراموش نکنید که هدف شما از برقراری ارتباط نباید این باشد که فکر کنید آن ها میتوانند به افزایش ترافیک و موفقیت سایت شما کمک کنند بلکه باید با این رویکرد اقدام به ارتباط کنید که به کار و محتوای آن ها احترام گذاشته و برای کاری که میکنند ارزش قائل بوده و به این بی اندیشید که میتوانید با کمک هم رشد کرده و موفق تر شوید و از یکدیگر یاد بگیرید و تجربه کسب کنید.

قدم سوم: ترویج و تبلیغ ( روزانه ۳۰ دقیقه )

بعد از انتشار مطلب اساسی خود یا همان pillar article باید اقدام به ترویج و تبلیغ آن کنید. از هر روشی که میتوانید برای تبلیغ مطلب خود استفاده کنید.

به عنوان مثال میتوانید از روش های رایگان زیر استفاده کنید:

  • اگر اقدامات مرحله قبل یعنی برقراری ارتباط با افراد مشترک در حوزه فعالیت تان را انجام داده باشید میتوانید با ارسال ایمیل و یا کامنت گذاری آن ها را از انتشار مطلب جدید و اساسی خود آگاه کنید. فراموش نکنید که هیچ گاه برای دریافت لینک گدایی نکنید.
  • از شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و یا توییتر برای به اشتراک گذاشتن مطلب خود استفاده کنید.
  • لینک مطلب خود را در سایت ها و دایرکتوری های ثبت لینک ثبت کنید
  • از انجمن های گفتگو برای انتشار قسمتی از مطلب اساسی خود استفاده کنید و یا در امضای خود در این انجمن ها و در پروفایل خود به مطلب تان لینک بدهید.
  • اگر دارای لیست ایمیل هستید میتوانید ایمیلی در مورد انتشار مطلب خود به کاربران و اعضای خبرنامه تان ارسال کنید.

علاوه بر موارد گفته شده میتوانید از روش بهینه سازی برای موتور های جستجو یا سئو نیز استفاده کرده و مطلب خود را بهینه کرده تا بتوانید تعداد بیشتری ترافیک هدفمند نیز از موتورهای جستجو کسب کنید. همچنین میتوانید از نوشتن و انتشار پست مهمان در سایت های مرتبط نیز استفاده کنید.

قدم چهارم: مقالات عمومی ( روزانه ۳۰ دقیقه )

برای آنکه وبلاگ شما سر پا بماند و باعث ماندگاری و علاقه مندی بیشتر بازدید کنندگان سایت خود شوید لازم است تا علاوه بر مقالات اساسی که در قدم اول گفته شد از مطالب و مقالات معمولی نیز استفاده کنید.

این مطالب میتوانند کوتاه تر باشند و موضوعی را به صورت کلی تر مطرح کنند. همچنین این مطالب برای لینک دهی به مطالب اساسی بسیار مفید بوده و از نرخ خروج سایت شما خواهند کاست.

معمولا مطالب معمولی و یا عمومی مطالبی هستند که باید به طور مداوم در سایت شما منتشر شوند به عنوان مثال شما هفته ای یک مطلب اساسی منتشر میکنید و در باقی روزهای هفته میتوانید مطالب عمومی خود را انتشار دهید. بین ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ کلمه برای مطالب عمومی میتواند خوب باشد.

چند نمونه از مطالب عمومی در سایت میتواند به صورت زیر باشد:

  • مطلبی که به مقاله ای در سایت دیگر لینک میدهد و میتوانید در آن نظر خود را در مورد آن مقاله مطرح کنید.
  • مطالبی در مورد اخبار سایت و یا تغییراتی که در سرویس و خدمات یا سایت و کسب و کار خود داده اید.
  • مطالبی که سوالی را مطرح کرده و از بازدید کنندگان میخواهد تا با پاسخگویی به آن نوعی مکالمه در سایت ایجاد کند و یا نهایت نظرات بازدید کنندگان را مورد نقد و بررسی قرار دهد.
  • مطلبی در مورد راه حل جدیدی که پیدا کرده اید و یا مشکلی که فکر میکنید راه حلی برای آن دارید و برای بازدید کنندگان سایت تان مفید خواهد بود ( دقت داشته باشید که این نوع مطلب میتواند بعد ها لینک به یک مطلب اساسی در همین رابطه دهد. )

در حالیکه مطالب اساسی به نوعی آورنده بازدید کننده به سایت شما هستند و آن ها را برای به اشتراک گذاری سایت و مطالب آن تشویق میکنند، مطالب عمومی مقالاتی هستند که به مطالب و محتوای سایت شما تنوع داده و کاربران و بازدید کنندگان را با سایت شما و فعالیت های تان بیشتر آشنا کرده و مدت زمان ماندگاری آن ها را در سایت خود به این وسیله افزایش خواهید داد.

شما میتوانید به راحتی با صرف روزانه ۳۰ دقیقه الی یک ساعت روزی یک مطلب عمومی در سایت خود منتشر کنید.

یک نمونه از مطلب عمومی در سایت کارنوین، همین مقاله ای است که در حال خواندن آن هستید، این مطلب جزو مطالب عمومی سایت کارنوین بوده و در عین حال که شما رو با ۴ قدم اساسی برای افزایش ترافیک سایت آشنا میکند ولی جزئیات کمتری رو در اختیارتان قرار میدهد.

در پایان…

با به کارگیری روش های گفته شده در فوق میتوانید به راحتی هم به افزایش محتوای خود کمک کنید و هم اینکه کاربران و بازدید کنندگان بسیاری را به سایت خود آورده و آن ها را برای ماندگاری بیشتر در سایت تشویق کنید.

فراموش نکنید باید بیشترین تمرکز شما در مسئله بهینه سازی سایت روی بهینه سازی و سئوی محتوا و یا مطالب اساسی باشد. این مقالات همان هایی هستند که بیشترین بازدید را توسط موتور های جستجو به سایت شما خواهند آورد و همچنین با به اشتراک گذاشته شدن توسط کاربران میتوانید بازدید بیشتری را نیز نصیب سایت خود کنید، برای همین هم بود که گفتیم باید تمرکز و تحقیق بیشتری را صرف نوشتن این گونه مقالات کنید.

شما میتوانید از تکنیک های دیگر افزایش ترافیک سایت نیز بهره ببرید اما هرگز این ۴ قدم اساسی را فراموش نکنید و به آن به عنوان یک استراتژی مهم در امر وبلاگ نویسی و کسب درآمد از آن و با دید بلند مدت نگاه کنید.

دقت داشته باشید که عامل موفقیت هر کسب و کار اینترنتی یا وب سایتی، محتوای آن است، اگر سایت شما به اندازه کافی محتوا داشته و آن هم محتوایی مفید و اختصاصی باشد، میتوانید به راحتی با استفاده از تکنیک های گفته شده و همچنین روش سئو یا بهینه سازی سایت، ترافیک سایت خود را افزایش داده و آن ها را باز هم به سایت خود برگردانید.

اگر میخواهید کسب و کار موفقی داشته باشید و دارای بازدید کنندگان واقعی و بالطبع مشتریان واقعی باشید، حتما باید این ۴ قدم را هر روز بردارید. بهتر است از حالا قید ترافیک فیک یا تقلبی و فقط با هدف افزایش رتبه الکسا رو زده و با انواع پاپ آپ های آزار دهنده بازدید کنندگان خود را فراری ندهید.

مهمترین تمرکز شما در امر کسب و کار اینترنتی و جذب بازدید کننده و مشتری برای آن باید روی ایجاد و انتشار محتوای اختصاصی و مفید باشد.

کارنوین

سایت کارنوین به شما کمک میکند تا کسب و کار اینترنتی خود را همین امروز راه اندازی کنید. شما با یادگیری مهارت های دیجیتال مارکتینگ میتوانید با هر سرمایه و امکاناتی که در اختیار دارید، کسب درآمد اینترنتی مطمئنی داشته باشید.

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. بسیار بسیار سایت پرمحتوایی دارید و یه خداقوت اساسی باید بهتون گفت و نویسنده ی مقاله های سایتتون انقدر مطالب رو شیرین و جذاب بیان کرده که من همشون رو یکی پس از دیگری دارم میخونم و اصلا هم خسته کننده نیست تقریبا ۵۰ یا ۶۰ درصد مطالب سایتتون رو مطالعه کردم و واقعا بی انصافی بود یه تشکر از شما نکنم سپاس انشالله همیشه موفق باشید.

  2. سلام.
    ممنون از مطالب مفیدی که به اشتراک میزارید
    ممنون

    درصورت تمایل دوستان می تونن به وب سایت رسمی بنده(کار موفق) سر بزنن و از امکانات سایت (کسب درامد از اینترنت و مقاله های آموزشی)استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا